MetallicGR

Η Valve διαθέτει την τεχνολογία του Steam Link σε τρίτους κατασκευαστές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Valve διαθέτει την τεχνολογία του Steam Link σε τρίτους κατασκευαστές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steam2.jpg[/NEWS_IMG] Η Valve και ο Gabe Newell θα διαθέσουν την πολυπόθητη τεχνολογία για σχετικές streaming συσκευές σε τρίτους κατασκευαστές.

Το Steam Link, είναι η νέα τεχνολογία της Valve η οποία επιτρέπει το streaming ενός παιχνιδιού από έναν υπολογιστή που τρέχει το Steam σε μια τηλεόραση που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Η αρκετά ενδιαφέρουσα προσέγγιση της Valve έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών κατασκευαστών οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα λάβουν από την εταιρία την τεχνολογία για χρήση στις δικές τους συσκευές. Συγκεκριμένα, το Steam Link μπορεί να ενσωματωθεί σε Smart TVs κι άλλες συσκευές που βρίσκονται κατά κύριο λόγο το σαλόνι επιτρέποντας το streaming γνωστών τίτλων από την άνεση του καναπέ!

Ο Gabe Newell αναφέρθηκε για το Link ως ένα "general purpose interface", μια διεπαφή δηλαδή γενικής χρήσης η οποία μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε τηλεοράσεις ενώ ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του, είναι το ότι έχει χαμηλό latency. Το κόστος του, για κάποιον που δε θέλει να περιμένει μια συμβατή Smart TV, φτάνει μόλις τις 40 λίρες Αγγλίας κάνοντάς το ιδιαίτερα ελκυστικό σε πολλούς gamers.

[img_alt=Η Valve διαθέτει την τεχνολογία του Steam Link σε τρίτους κατασκευαστές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54820.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now