MetallicGR

Νέο GPU Benchmark για το Vulkan ανακοίνωσε η Φινλανδική Basemark

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο GPU Benchmark για το Vulkan ανακοίνωσε η Φιλανδική Basemark]http://www.hwbox.gr/images/news_images/software.jpg[/NEWS_IMG] Το πρώτο GPU benchmark βασισμένο στο νέο API της Khronos Group, Vulkan έρχεται από την Basemark.

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες του χώρου όπως τις AMD, Imagination Technologies, Intel, NVIDIA, Qualcomm και Renesas, το νέο benchmark της Φινλανδικής εταιρίας πρόκειται να "δαμάσει" τις σύγχρονες κάρτες γραφικών, πατώντας στα χνάρια του Mantle. Το Vulkan είναι ένα cross-platform API ενώ η υποστήριξη δε σταματά στα Windows, Linux και στο MacOS αλλά επεκτείνεται και σε φορητές συσκευές, όπως Android και iOS. Η εταιρία αναπτύσσει το benchmark από τον Αύγουστο και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο τρίμηνο του 2016.

Για την ώρα, Φινλανδική Basemark είναι η εταιρία πίσω από τα δημοφιλή benchmarks "Basemark ES 3.1" για γραφικά, "Basemark OS II" για παραγωγικότητα, "Basemark X" για Gaming και "Browsermark" για περιήγηση στο διαδίκτυο.

[img_alt=Νέο GPU Benchmark για το Vulkan ανακοίνωσε η Φιλανδική Basemark]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54981.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now