MetallicGR

Ρεκόρ πωλήσεων για το Call of Duty: Black Ops III

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ρεκόρ πωλήσεων για το Call of Duty: Black Ops III]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps3.jpg[/NEWS_IMG] Συγκεκριμένα, η Activision ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του Black Ops III συνοδεύτηκε από θερμή υποδοχή και $550 εκ. συνολικών εσόδων μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες της κυκλοφορίας του.

Το τρίτο μέρος της σειράς Call of Duty Black Ops είναι το πιο επιτυχημένο ολόκληρου του franchise σύμφωνα με την ανακοίνωση της Activision. Η Treyarch, το στούντιο που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του τίτλου που εκτός από το παραπάνω επίτευγμα, στις πρώτες τρεις μέρες, έχουν αφιερωθεί περίπου 75 εκατομμύρια ώρες. Σημειώνεται πως το Black Ops II, στις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του είχε σημειώσει έσοδα $500 εκ., κάτι που δεν αναιρεί μεν τους ισχυρισμούς της Activision, όμως προβληματίζει την κοινότητα. Επιπλέον, η Activision δήλωσε, πως το παιχνίδι είναι το κορυφαίο προϊόν entertainment σε έσοδα και από το Jurassic World, αν και όπως είναι φυσικό, η τιμή ενός εισιτηρίου για το σινεμά, κοστίζει σαφώς λιγότερο απ' ότι ένα παιχνίδι.

Πολλοί κάτοχοι της PC έκδοσης του τίτλου, αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται κυρίως με την μνήμη που απαιτείται από το σύστημα και κυρίως από την κάρτα γραφικών του. Το επίτευγμα των πωλήσεων είναι αναμφίβολα αξιόλογο για το συγκεκριμένο franchise με την Activision να "αποδεικνύει" πως η σειρά Call of Duty είναι παρούσα στον χώρο των First Person Shooter.

[img_alt=Ρεκόρ πωλήσεων για το Call of Duty: Black Ops III]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55023.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι, τουλάχιστον από Ελλάδα και από αυτούς που ξέρω, δεν το γουστάρουν, αλλά 3η χρονιά συνεχόμενη στο Ghosts τους κάθεται κάπως. Το AW απλώς πέρασε...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now