MetallicGR

ASUS Zen AiO Pro συστήματα με Skylake και GeForce GPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS Zen AiO Pro συστήματα με Skylake και GeForce GPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus6.jpg[/NEWS_IMG] Η ASUS αποκάλυψε μια νέα σειρά All in one συστημάτων που έρχεται ως το αντίπαλο δέος των iMac της Apple.

Τα νέα συστήματα της ASUS βρίσκονται στην αγορά και έρχονται με αλουμινένιο περίβλημα, οθόνη αφής 10 σημείων ανάλυσης έως 3840x2160 pixel και 23 ιντσών τεχνολογίας IPS, ενώ στο εσωτερικό τους βρίσκουμε επεξεργαστές αρχιτεκτονικής Skylake για κορυφαίες επιδόσεις. Συγκεκριμένα η ASUS διαθέτει μοντέλα με τον Core i7 6700T καθώς και με τον Core i3 6100T συνοδευόμενα από 8GB έως 16GB που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις.

Από πλευράς καρτών γραφικών, τα συστήματα θα εξοπλίζονται με GeForce GTX 950 του ενός gigabyte ενώ θα υπάρχει και η "σιγουριά" που προσφέρει μια GTX 960 με 2GB RAM. Στις εκδόσεις περιλαμβάνονται σκληροί δίσκοι μεγέθους 1TB και SSD 128GB και 512GB. Εκεί που ξεχωρίζουν, είναι στις παρεχόμενες θύρες, USB 3.1 Type C, HDMI και στις 4x USB 3.0 Type-A. Η τιμή των Zen AiO Pro ξεκινά από τα $999.

[img_alt=ASUS Zen AIO Pro συστήματα με Skylake και GeForce GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55074.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now