MetallicGR

The Frankfurt Major 2015: Τα αποτελέσματα των Group Stage

Recommended Posts

[NEWS_IMG=The Frankfurt Major: Τα αποτελέσματα των Group Stage]http://www.hwbox.gr/images/news_images/moba1.jpg[/NEWS_IMG] Σκαμπανεβάσματα, φουρτούνες, και «δύσκολες καιρικές συνθήκες» αντιμετώπισαν αρκετές ομάδες από τις διαγωνιζόμενες στο Frankfurt Major 2015.

Τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως πολύ πίστευαν, εκπλήξεις, απογοητεύσεις και δυνατά come back γέμισαν τις μέρες που μας πέρασαν στην Φραγκφούρτη , και αναμένουμε τα καλύτερα! Ξεκινώντας με τους ομίλους του event στις 13 και 14/11, οι οποίοι θα παραχωρήσουν την θέση τους στις αντίστοιχες κατατάξεις τον ομάδων σε δυο κατηγορίες, το Upper Bracket και Lower Bracket, έχουμε τα εξής αποτελέσματα:

Ξεκινώντας την Παρασκευή 13/11 οι δυο πρώτοι όμιλοι Α και Β ολοκληρώθηκαν, με τα αποτελέσματα να είναι σε μεγάλο βαθμό... αναμενόμενα. Αναλυτικότερα:

Την αυλαία στο event άνοιξε ένα παιχνίδι, αρκετά άδικο όπως χαρακτήρισε η κοινότητα του Dota 2, οι πρωταθλητές με τα outsiders, Evil Geniuses – Fnatic. Η ομάδα από την Μαλαισία κατάφερε να νικήσει το πρώτο παιχνίδι του αγώνα, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό, καθώς έχασε τα υπόλοιπα δυο. Στο δεύτερο παιχνίδι οι έμπειροι Virtus.pro από την Ρωσία κατάφεραν να πάρουν το διπλό από τους Newbee. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να καταφέρουν το ίδιο και με τους Evil Geniuses στο τρίτο παιχνίδι του ομίλου, νικώντας το πρώτο και χάνοντας στην συνέχεια στα δυο επόμενα. Η ομάδα από την Αμερική κατάφερε να κατεβάσει τους χρόνους στις νίκες της σε λιγότερο από 30 λεπτά έκαστο ως μια επίδειξη δύναμης προς τους αντιπάλους. Στην συνέχεια οι Newbee κατάφεραν να πάρουν το διπλό από τους Fnatic. δίνοντας τους την ευκαιρία για μια θέση στο Upper Bracket, πράγμα που οι Virtus.pro δεν επέτρεψαν, νικώντας τους για δεύτερη φορά με 2-0, κλέβοντας την μπουκιά από το στόμα τους, κάνοντας το πιο γρήγορο διπλό σε ολόκληρη την φάση των ομίλων με μόλις 19 και 20 λεπτά αντιστοιχία!

Στον δεύτερο όμιλο, όπως και στον πρώτο, έχουμε την γάτα με το ποντίκι, Vici Gaming – Unknown, εύκολο παιχνίδι για την ομάδα από την Κίνα νικώντας τους Unknown με 2-0. Στην συνέχεια, βλέπουμε δυο ομάδες από την Ευρώπη, Vega Squadron – OG, οι έμπειροι παίκτες της OG δεν κατάφεραν να κερδίσουν την αυτοπεποίθηση των Vega Squadron χάνοντας 2-1. Το παιχνίδι του ομίλου κρίθηκε με νικητές τους Vici Gaming ενάντιων των Vega Squadron με αποτέλεσμα 2-1. Οι Vega δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την νίκη στο πρώτο παιχνίδι, καθώς οι Κινέζοι σέρβιραν δυο σερί ήττες στο ιστορικό τους κλειδώνοντας έτσι την πρόκριση τους στο Upper Bracket. Οι OG βρήκαν στον δρόμο τους Unknown στο τέταρτο παιχνίδι του ομίλου, παίρνοντας την νίκη με 2-0 και δίνοντας τους την ευκαιρία να προκριθούν στο Upper Bracket. Εδώ όμως όλα σταματάνε για τους OG καθώς οι Vega δεν είπαν ακόμα την τελευταία τους λέξη, κάνοντας ένα παιχνίδι για γερά νερά κατάφεραν να νικήσουν και πάλι με 2-1, ρίχνοντας τους OG στο Lower Bracket μαζί με τις ελπίδες τους.

Σάββατο λοιπόν, και η ημερομηνία γραφεί 14/11, καθώς η φάση των ομίλων τρέχει για το Frankfurt Major 2015, με τον τρίτο και τέταρτο όμιλο. Αναπάντητα ερωτήματα, μεγάλη απογοήτευση, δυνατά παιχνίδια, όλα αυτά σε μια μέρα.

Τον τρίτο όμιλο ανοίγει ένα παιχνίδι, που αν μη τι άλλο, κάνεις δεν πίστευε ότι θα είχε τέτοια τροπή. Team Secret λοιπόν ενάντιων Newbee.Young, μια επιπόλαια νίκη για την «ομάδα μυστήριο» κάνοντας λάθη, κρατώντας όμως το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί να νίκησαν το πρώτο από τα δυο παιχνίδια ενάντια στου Newbee.Y, όμως επέλεξαν να ακολουθήσουν την ίδια τακτική και για το δεύτερο μέρος, διαλέγοντας τους ιδίους βασικούς χαρακτήρες, πράγμα που οι ομάδα από την Κίνα δεν μπόρεσε να το αφήσει απαρατήρητο, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1 μόλις στο 26 λεπτό. Οι παίκτες της Team Secret, έχοντας καταλάβει το λάθος τους στο τρίτο παιχνίδι αλλάζουν τελείως το ροστερ τους και δίνουν μια δυνατή μάχη για να κρατήσουν το 2-1. Στο δεύτερο παιχνίδι έχουμε τους LDG Gaming να έρχονται αντιμέτωποι σε μια μάχη σώμα με σώμα με τους C9, καθώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν, με διπλή νίκη, οι C9 πήραν το αίμα τους πίσω στο δεύτερο παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 1-1, αναγκάζοντας την ομάδα από την Κίνα να επιλέξει πιο αμυντικούς χαρακτήρες σε σχέση με το προηγούμενο, δίνοντας τους την νίκη με 2-1. Στο τρίτο παιχνίδι του ομίλου έχουμε το ντέρμπι και ένα πολυσυζητημένο παιχνίδι, Team Secret – LGD Gaming. Μετά από μια σκληρή μάχη 65 λεπτών στο πρώτο μέρος, οι Team Secret κατάφεραν να νικήσουν τους LGD παίρνοντας την πολυπόθητη νίκη. Στο δεύτερο σκέλος όμως τα πράγματα δεν είχαν την ιδία τροπή, καθώς οι LGD αποφάσισαν να τα παίξουν όλα για όλα. Με ένα άκρως επιθετικό ροστερ θέλησαν να βγουν στην αντεπίθεση κάτι που η «ομάδα μυστήριο» δεν το άφησε να περάσει, με σωστά counter-picks, η ομάδα από την Κίνα έχασε μόλις στο 20 λεπτό αφήνοντας τους πάντες άναυδους, κλειδώνοντας μια θέση στο Upper Bracket. Στην εξέλιξη του ομίλου έχουμε την μάχη των ηττημένων, Newbee.Y – C9, ξεκινώντας με το 1-0 από μεριάς Newbee.Y, η ομάδα από την Αμερική δεν το βάζει κάτω παίρνοντας το διπλό, με τελικό σκορ 1-2, ρίχνοντας την ομάδα από την Κίνα στο Lower Bracket. Σε όλα αυτά όμως έρχονται να βάλουν τέλος οι LGD, με μια νίκη – ξέσπασμα 2-0 εις βάρος των C9, δεν τους δίνουν την πρόκριση στο Upper Bracket που τόσο χρειάζονταν.

Φτάνοντας στον τελευταίο όμιλο, οπού θα μπορούσε να αποτελεί από μόνος του ξεχωριστό event με τα ονόματα που κατέχει, αλλά σίγουρα δεν είδαμε αυτό που περιμέναμε, τα πράγματα βγήκαν εκτός τροχιάς!

Τον χώρο ξεκινάν οι EHOME με τους Alliance, παίρνοντας δυο σερί νίκες από τους Σουηδούς χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, η ομάδα από την Σουηδία δεν μπόρεσε να κρατήσει ψηλά το κεφάλι χάνοντας στο πρώτο της παιχνίδι με 2-0, οι Alliance επέλεξαν και στα δυο παιχνίδια στρατηγική αιφνιδιασμού και counter-push, κάτι που στο δεύτερο παιχνίδι δεν τους βγήκε καθόλου, χάνοντας μόλις στο 25 λεπτό. Το δεύτερο παιχνίδι του ομίλου δείχνει αδιαμφισβήτητα καθαρή νίκη, ένα παιχνίδι οπού πολύ θα χαρακτήριζαν ως «εύκολη λεία» για τους CDEC, η Mineski όμως δεν το άφησαν να περάσει έτσι, παρά την ήττα τους. Νικώντας το πρώτο παιχνίδι από τα δυο, μα στη να συνέχεια χάνοντας από τους Mineski επιμένοντας με το ίδιο ροστερ, δείχνει περίεργο θα λέγε κάνεις την ήττα των CDEC δίνοντας το 1-1 στους Φιλιππινέζους, όμως δεν μπόρεσαν να καταφέρουν την ανατροπή χάνοντας τίμια στα «σημεία» με τελικό σκορ 2-1 για τους CDEC. Ερχόμαστε στο τρίτο παιχνίδι, έχουμε μια μάχη με προηγούμενα, οι ανοιχτεί λογαριασμοί ήρθε καιρός να κλείσουν, «Τίγρης» ενάντιων «Δράκου», οι έμπειρες ομάδες από την Κίνα με πλούσια «προϊστορία» έπαιξαν για μια πρόκριση στο Upper Bracket, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική ήττα τον EHOME με 2-0 υπέρ τον CDEC, δικαιώνοντας τα χαμένα παιχνίδια που είχαν τα τελευταία χρονιά απέναντι τους, στέλνοντας τους απευθείας «στον πάτο»! Ενδιαφέρον έδειξαν από μεριάς τους οι Mineski στο παιχνίδι τους με τους Alliance, «πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι», τα καυστικά σχόλια των φαν της «Συμμαχίας» πήγαν στραφεί, καθώς οι έμπειροι Φιλιππινέζοι, διέλυσαν ολοκληρωτικά την «ομάδα φαινόμενο» με 0-2, δείχνοντας υπεροχή από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, χωρίς να τους αφήσουν να πάρουν ανάσα σε ολόκληρο το παιχνίδι, δεν μπορούσαν να κρυφτούν ούτε στην βάση τους! Στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων η «σφαγή» δεν έχει τελειωμό, αυτή την φορά σειρά έχουν σειρά οι EHOME με την ελπίδα ότι θα περάσουν στο Upper Bracket, τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν καθώς οι Mineski έκοψαν σύριζα κάθε τους ελπίδα, καταφέρνοντας το διπλό, σε μια μάχη που καθοριστική στα σημεία και στην επιλογή του ροστερ, δίνοντας τους μια θέση στο Upper Bracket κλείνοντας την φάση τον ομίλων του Frankfurt Major 2015!

Αυτή τη στιγμή και μέχρι τις 22 του μήνα διεξάγεται το Main Event.

Τα αποτελέσματα των Group Stage -

Πηγή.

[mag_full=The Frankfurt Major: Τα αποτελέσματα των Group Stage]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55187.png[/mag_full]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now