MetallicGR

AMD: Δώρο το Star Wars Battlefront με την αγορά επιλεγμένων Fury GPU

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD: Δώρο το Star Wars Battlefront με την αγορά επιλεγμένων Fury GPU]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd4.jpg[/NEWS_IMG] Η AMD τρέχει μια προσφορά στην Ευρώπη και με την αγορά μιας Radeon R9 Fury παίρνετε δώρο το Star Wars Battlefront.

Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα, όμως υπάρχουν αρκετοί retailers που στέλνουν και στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά μιας AMD Radeon R9 Fury (non X) κάρτας γραφικών λαμβάνετε δώρο έναν κωδικό για το νέο παιχνίδι που κυκλοφορεί και επίσημα σήμερα Star Wars Battlefront των ΕΑ και DICE. Η AMD που έχει συνεργαστεί με το στούντιο ανάπτυξης, υπόσχεται βελτιστοποιημένες επιδόσεις σε AMD hardware.

Η προσφορά τρέχει από τις 17 του μήνα μέχρι και στις 31 Ιανουαρίου του 2016 και οι κωδικοί θα πρέπει να έχουν κατοχυρωθεί πριν από τις 29 Φεβρουαρίου. Πληροφορίες έχουν δημοσιευθεί στο site της AMD.

AMD

[img_alt=AMD: Δώρο το Star Wars Battlefront με την αγορά επιλεγμένων Fury GPU]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55274.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now