MetallicGR

Την επόμενη εβδομάδα η open beta του Rainbow Six Siege

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Την επόμενη εβδομάδα η open beta του Rainbow Six Siege]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action3.jpg[/NEWS_IMG] Δύο μόλις εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου, η Ubisoft θέλει να δοκιμάσει τους servers της.

Μετά την closed beta που προηγήθηκε, η Ubisoft ανακοίνωσε μια open beta για το παιχνίδι Rainbow Six Siege το οποίο θα κυκλοφορήσει την πρώτη Δεκεμβρίου. Η ανοικτή beta θα ξεκινήσει στις 25 Νοεμβρίου και θα τρέχει μέχρι και την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου. Κατά την περίοδο αυτή, το παιχνίδι θα είναι στην τελική μορφή του, οπότε θα είναι και μια καλή ευκαιρία για να αποφασίσετε εάν θα το αγοράσετε στη συνέχεια. Υπενθυμίζεται ότι το Siege δίνει βάρος στο Multiplayer κομμάτι του, ενώ θα υπάρξουν σποραδικά στοιχεία single player. Το κόστος του, από το UPlay, θα φτάνει τα $59.99.

[img_alt=Την επόμενη εβδομάδα η open beta του Rainbow Six Siege]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55283.png[/img_alt]

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/554XiLSZZeA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

To rainbow six vegas που είχα παίξει παλιά είχα κολλήσει άσχημα, παιχνιδάρα.

Ρε venisk μην περιμένεις και πολλά απο ubi, ειναι γνωστό οτι τα παιχνίδια τους δεν περνάνε ποτέ το στάδιο της "Beta" φάσης. :harhar:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now