MetallicGR

Phoronix Test Suite 6.0: Νέα πλατφόρμα open benchmarking

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Phoronix Test Suite 6.0: Νέα πλατφόρμα open benchmarking]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Μια από τις πιο γνωστές πλατφόρμες benchmarking για Linux κυρίως συστήματα αναβαθμίζεται.

Το website Phoronix που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη της εν λόγω σουίτας ανακοίνωσε την έκδοση 6.0 η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από 100 test suites και 450 test profiles για benchmarking πολλών υποσυστημάτων ενός υπολογιστή, από τον επεξεργαστή μέχρι και τους σκληρούς δίσκους. Μετά από 7 χρόνια ανάπτυξης, η 6η έκδοση είναι σύμφωνα και με το Phoronix, μια από τις μεγαλύτερες που έχουν υπάρξει, έχοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά. Οι χρήστες συμβάλλουν με το upload των αποτελεσμάτων στην πλατφόρμα open benchmarking και η οποία περιλαμβάνει ήδη αποτελέσματα από εκατοντάδες συστήματα.

Link to comment
Share on other sites

Την βάση πρέπει να βελτιώσουν - όσες φορές κάνω lookup να δω αν είναι ok κάποια νούμερα, ψάχνω για ώρες :/

εβαλες την 6? compile from source την εκανες?

Link to comment
Share on other sites

εβαλες την 6? compile from source την εκανες?

Όχι. Αλλά δεν έχει σχέση γιατί εννοώ να βελτιώσουν την αναζήτηση για τα υπάρχοντα results "από έξω". Αν σε ρωτήσω πόσο build-apache πρέπει να βγάζει ένας 2600κ@4.5GHz, υπάρχει εύκολος τρόπος να μου απαντήσεις ένα score απλά με μία αναζήτηση;

Γιατί αν ναι, δεν τον έχω βρει :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now