MetallicGR

Το Samsung Galaxy A9 βρέθηκε στο Geekbench

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Samsung Galaxy A9 βρέθηκε στο Geekbench]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Ακόμη ένα smartphone πρόκειται να προστεθεί στη "σειρά A" της Samsung σύμφωνα με το Geekbench.

Στο website γνωστής υπηρεσίας εμφανίστηκε το A9, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει τα A3, A5 και A7 που κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά. Το Galaxy A9 θα φέρει το Snapdragon 620 SoC που αποτελείται από 8 πυρήνες και συνοδεύεται από μια Adreno 510 GPU. Στο benchmark Geekbench το αποτέλεσμα που επιτυγχάνει ανέρχεται σε 1446 Score για το single core και 4134 στο multicore, ένα σκορ που κατατάσσεται στις mainstream συσκευές του χώρου.

Το smartphone, ως το κορυφαίο της σειράς Galaxy A, θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p και η ανακοίνωσή του θα γίνει πιθανότατα σε αποκλειστικό event που προετοιμάζει η Samsung.

[img_alt=Το Samsung Galaxy A9 βρέθηκε στο Geekbench]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55571.png[/img_alt]

[img_alt=Το Samsung Galaxy A9 βρέθηκε στο Geekbench]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55570.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now