MetallicGR

Τα system requirements του Just Cause 3

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα system requirements του Just Cause 3]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action4.jpg[/NEWS_IMG] Αρκετά ψηλά τα Minimum requirements του νέου παιχνιδιού της Avalanche Studios, για έναν τίτλο που υπόσχεται κορυφαία οπτική εμπειρία.

Το παιχνίδι καταφτάνει την επόμενη εβδομάδα από την Avalanche Studios, την εταιρία που μας έχει φέρει το Just Cause 2 και το Mad Max. Το τρίτο μέρος της σειράς Just Cause εκπλήσσει με τις απαιτήσεις που έχει για την πλατφόρμα του PC, οι οποίες κινούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα ακόμα και για τα Minimum.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να έχετε στη κατοχή σας ένα σύστημα με Intel Core i5 2500K, AMD Phenom II X6 1075T μαζί με τουλάχιστον 6GB RAM και μια GTX 670 ή Radeon 7870. Η αντίστοιχη της 7870 σήμερα είναι μια R9 270X ή 370Χ όταν και εάν κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο.

Η προτεινόμενη σύνθεση θα πρέπει να περιέχει έναν Core i7 3770 ή έναν AMD FX 8350, 8GB RAM και μια GTX 780 ή R9 290. Οι απαιτήσεις θυμίζουν αυτές του Assassinʼs Creed: Unity όμως δε σημαίνει κάτι, μιας και θα δούμε τον τίτλο μέσα στον Δεκέμβριο.

[img_alt=Τα system requirements του Just Cause 3]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55594.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

εγω θα το παιξω με την 7750 και τον 720 unlocked, παντως, και δεν πα να λενε αυτοι.....!!!!!!!

μεχρι στιγμης εχω βαλει και AC Unity, και COD AW, και COD B.O III, και Fallout 4....., εεεεε.. θα βαλω και αυτο...!!! σιγα τα λαχανα....!!!!

αντε γιατι πολυ μας τα ..........σηκωσανε....... τα requirements...εννοω...!!!

Edited by cabdik
Link to comment
Share on other sites

Σε μέτρια settings μέχρι 1080p χωρίς φίλτρα λογικά θα παίξεις και τα καινούρια. Το syndicate έχει τα ίδια γραφικά με το unity οπότε λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα! Το πιο δύστροπο είναι το black ops 3..

Δεν έχω παίξει κανένα just cause, ήρθε η ώρα!!

Link to comment
Share on other sites

το ξερω ηδη..! οντως το COD ειναι το πιο δυστροπο, αλλα και παλι, δεν φταινε τα μηχανηματα αλλα οι προγραμματιστες του COD...!!

πιστευω οτι ανετα μπορει και με πολυ μικροτερες απαιτησεις να τρεξει ανετα. δλδ να βγαζει αρκετα FPS ωστε να ρεει το παιχνιδι και σε παλιοτερα και πιο αδυνατα μηχανηματα, και οποιος εχει δυνατο πισι, να ανεβαζει φιλτρα και εφε ωστε να παιρνει καλυτερη οπτικη εμπειρια...!!

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ αλλά όχι 100% υπάρχουν κάποια σημεία που αυτό το cod δίνει ρέστα στα γραφικά, όπως σε μια πίστα που φυσάει δυνατός αέρας και κουνάνε τα πάντα εκεί εντάξει είναι δικαιολογημένο να είναι απίστευτα βαρύ, υπάρχουν όμως κάτι άλλα σημεία που δεν δικαιολογείτε με τίποτα από αυτό που βλέπεις! Μακάρι όλο το παιχνίδι να ήταν σαν εκείνη την πίστα...βαριούνται κλασικά...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now