MetallicGR

Η ASUS παρουσίασε την GTX 980 Ti Anniversary Gold Edition

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASUS παρουσίασε την GTX 980 Ti Anniversary Gold Edition]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus2.jpg[/NEWS_IMG] Νέα κάρτα γραφικών για τους enthusiasts αποκάλυψε η ASUS για τα 20 χρόνια στον χώρο των γραφικών!

Το νέο μοντέλο της ASUS, είναι από τα λίγα high end προϊόντα της που κατασκευάζονται χάρη στην τεχνολογία Auto-Extreme, η οποία αποτελείται από 100% αυτοματοποιημένη παραγωγή, με premium υλικά κατασκευής. Ο GM200 πυρήνας που κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη 980 Ti χρονίζεται στα 1367MHz κάτι που μεταφράζεται σε 21.6% αύξηση των επιδόσεων στο 3DMark 11 Extreme από τις reference υλοποιήσεις και 22.1% στο παιχνίδι GTA V.

Η κάρτα φέρει πολλά χαρακτηριστικά για τους extreme overclockers όπως Memory Defroster και LN2 BIOS διακόπτη που απενεργοποιεί τις προστασίες και ξεκλειδώνει την τάση του πυρήνα. Η κάρτα είναι είναι συμβατή με το πρόγραμμα GPU Tweak II για περαιτέρω tweaking ενώ συνοδεύεται και από μια άδεια XSplit Gamecaster για ατελείωτο streaming. Η διαθεσιμότητα της κάρτας έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Νοεμβρίου.

[img_alt=Η ASUS παρουσίασε την GTX 980 Ti Anniversary Gold Edition]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55757.png[/img_alt]

[img_alt=Η ASUS παρουσίασε την GTX 980 Ti Anniversary Gold Edition]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55758.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Δεν μ αρέσει κ ας είναι asus...

Έχεις αρχίσει να χαλάς εσύ αγόρι μου.

Μια iPhone, μετά VW...τώρα αυτή η δήλωση ΣΟΚ!

Εμένα μου αρέσει πάντως!

Πάλι σε λάθος χώρα είμαστε όμως...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now