MetallicGR

ADATA Lightning Card Reader: SD κάρτες τώρα και σε iPhone

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ADATA Lightning Card Reader: SD κάρτες τώρα και σε iPhone]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adata.jpg[/NEWS_IMG] Η ADATA δίνει τέλος σε έναν από τους μεγαλύτερους περιορισμούς των iPhone της Apple.

Τα προϊόντα της Apple διαθέτουν μη επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο σε αντίθεση με πολλές άλλες φορητές συσκευές της αγοράς. Τον περιορισμό έρχεται να λύσει το Lightning Card Reader της ADATA. Συνδέεται στην Lightning θύρα των νέων iPhone και προσφέρει ένα βολικό card reader με υποστήριξη σε κάρτες micro SD και SD. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τις δύο θύρες ταυτόχρονα και είναι συμβατές με συσκευές iPhone, iPad και iPod.

Η ποιότητα κατασκευής του είναι προσεγμένη και η ADATA έχει χρησιμοποιήσει αντιχαρακτικά υλικά και matte υφές στον Lightning Card Reader. Επιπλέον, το αξεσουάρ συνοδεύεται από φιλικό προς το χρήστη app, με απλό interface για διαχείριση των δεδομένων ακόμα και εάν δεν υπάρχει πρόσβαση στο internet από τη συσκευή.

[img_alt=ADATA Lightning Card Reader: SD κάρτες τώρα και σε iPhone]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55773.png[/img_alt]

[img_alt=ADATA Lightning Card Reader: SD κάρτες τώρα και σε iPhone]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55772.png[/img_alt]

ADATA Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now