MetallicGR

Φήμη: Samsung και LG ετοιμάζουν OLED οθόνες για μελλοντικά iPhone

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φήμη: Samsung και LG ετοιμάζουν OLED οθόνες για τα μελλοντικά iPhone;]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35029.jpg[/NEWS_IMG] Αναφορές στο διαδίκτυο αναφέρουν πως εκτός από τα SoC, η Samsung ενδέχεται να προμηθεύσει την Apple και με οθόνες για τα επερχόμενα iPhone. Στο στόχαστρο και η LG.

Η Apple δε θα επαναπαυτεί στις δάφνες της όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας που παράγουν τα iPhone της και μέχρι το 2018, όταν θα κυκλοφορήσει το "iPhone 8", θα δούμε τη Samsung να προμηθεύει την εταιρία με κορυφαίας τεχνολογίας OLED panel, όχι όμως για το αμέσως επόμενο iPhone (πιθανότατα 7), αλλά για το 8 που θα κυκλοφορήσει το 2018. Τα πλεονεκτήματα των OLED οθονών είναι αρκετά σε σχέση με τις απλές LCD. Μερικά από αυτά είναι η χαμηλή κατανάλωση και πιο πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων και πιο μεγάλη φωτεινότητα. Δεν είναι τυχαίο που και το Apple Watch βασίζεται σε οθόνη τέτοιας τεχνολογίας με μεγαλύτερο μειονέκτημα,το υψηλό για την ώρα κόστος.

LG & Samsung φημολογείται ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Apple με τη τελευταία να θέλει να διατηρήσει δύο κύριους προμηθευτές για όλη τη γκάμα των προϊόντων της.

[img_alt=Φήμη: Samsung και LG ετοιμάζουν OLED οθόνες για τα μελλοντικά iPhone]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture55814.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now