MetallicGR

Νέο "κύμα hype" σχετικά με τη AMD Radeon Fury X2

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο κύμα hype σχετικά με τη AMD Radeon Fury X2]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] O Johan Andersson της DICE σε σχετικό tweet του ανέφερε πως η R9 Fury X2 βρίσκεται καθ' οδόν.

Η DICE έχει εμφανώς περισσότερες επαφές με την AMD και αυτό διακρίνεται τόσο από το πρόσφατο Tweet του Johan Andersson όσο και από παλιότερες αναρτήσεις στις οποίες αναφερόταν στην Fury X. Τώρα, ο τεχνικός διευθυντής της DICE, αναφέρθηκε στην "άφιξη μιας νέας υδρόψυκτης κάρτας γραφικών". Το δέμα του Andersson όμως εμφάνιζε σημάδια διαρροής όπως ανέφερε και έδειξε στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Twitter. Η περίοδος στην οποία μαθαίνουμε τα παραπάνω συμπίπτουν με την άφιξη της Fury X2, της διπύρηνης κάρτας γραφικών της AMD η οποία φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβρη.

Προ λίγων εβδομάδων, μάθαμε πως η κάρτα με τους δύο Fiji XT πυρήνες (κωδικής ονομασίας Fiji Gemini) πέρασε πρόσφατα τα σύνορα του Καναδά, όπου και βρίσκονται τα κεντρικά του Radeon Group. Σύμφωνα και με τις παλιότερες πληροφορίες μας, η κάρτα θα εξοπλίζεται με τους πλήρεις πυρήνες των Fury X και θα τροφοδοτείται από δύο 8-pin PCIe connectors με συνολικό TDP που δε θα ξεπερνάει τα 375 Watt, ένας αρκετά εντυπωσιακός αριθμός.

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now