MetallicGR

Χωρίς invites μέχρι τις 30 του μήνα τα One Plus 2/X

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Χωρίς invites πωλούνται μέχρι τις 30 του μήνα τα One Plus 2/X]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Η One Plus δήλωσε πως δε θα προσφέρει κάποιες εκπτώσεις την περίοδο της Black Friday, όμως προτίμησε να διαθέτει τα νέα One Plus 2 και X χωρίς invites.

Η εταιρία διατηρεί εδώ και μερικά χρόνια το σύστημα των invites για την αγορά των smartphones της, ως ένας τρόπος για τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας σε μια επικείμενη νέα παρουσίαση όπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν. Τα δύο τελευταία μοντέλα της δεν αποτελούν εξαίρεση όμως ελέω Black Friday, αντί για εκπτώσεις, η One Plus διαθέτει τα smartphones για περιορισμένο χρονικό διάστημα χωρίς invites στο κοινό. Έτσι το δεύτερο και το τρίτο κατά σειρά μοντέλο της One Plus γίνονται δελεαστικές προσφορές για κάποιον που θέλει να αναβαθμίσει σε ένα σύγχρονο τηλέφωνο πολλών δυνατοτήτων.

Η προσφορά διαρκεί μέχρι και τις 30 του μήνα για όποιον ενδιαφέρεται και πραγματοποιείται μέσα από το site της εταιρίας.

[img_alt=Χωρίς invites πωλούνται μέχρι τις 30 του μήνα τα One Plus 2/X]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54454.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω με ξενερώνει πάρα πολύ αυτή η ιστορία με τα invites, δεν ξέρω τι κέρδος έχουν απο αυτό το πράγμα...

Δεν έχουν κομμάτια στις αρχές και κοιτάζουν πρώτον να τα πάρει κόσμος πωρωμένος που θα κάνει θόρυβο και δεύτερον να δημιουργήσουν hype.

Link to comment
Share on other sites

Ναι σωστά, όμως ταυτόχρονα δεν κάνουν και το κόσμο να τους βαρεθεί και να προτιμήσει άλλες εταιρείες?

Αν δεν έχεις κομμάτια στις αρχές, είναι δεδομένο ότι θα χάσεις κόσμο.

Οπότε πας σε damage control. Με τα invites κάποιοι θα ξενερώσουν και κάποιοι θα πωρωθούν. Και επειδή είναι enthusiast προϊόν οι δεύτεροι θα είναι αρκετοί εξ ου και βλέπουμε να πωλούνται invites σε αγγελίες! Καλό μοντέλο είναι για την εταιρία, αν δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση όπως οι μεγάλες εταιρίες μπορούν.

Link to comment
Share on other sites

Τουλάχιστον έτσι, ξέρουν και τι ζήτηση έχει το προϊον τους ;) Και μπορούν να κάνουν κουμάντα με τα έξτρα δεδομένα που έχουν για την αγορά, οπότε και να έχουν το maximum profit από αυτό που θα παράγουν.

Νομίζω από τις πιο σύγχρονες, "σοφιστικέ" κινήσεις μάρκετινγκ μέχρι στιγμής.

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

έχω από πέρυσι το ΟΡΟ, και από χτες και το ΟΡΧ για την σύζυγο...

έχω ανεβάσει μερικές φωτό και σχόλια σε σχέση με το xiaomi mi 4c που το πήραμε για να αντικαταστήσει, στο avclub -> One Plus X συγκριτικά με Xiaomi mi 4c

από service / υποστήριξη δεν έχω χρειαστεί, αλλά πιστεύω ότι σε όλα αυτά που δεν εχουν επίσημη αντιπροσώπευση εντός ελλάδος, είναι να μην σου κάτσει η στραβή και μπλέξεις... Μικρό ή μεγάλο αν θα είναι το μπλέξιμο δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δεν θέλω και να μάθω! :black_eyed:

Link to comment
Share on other sites

Ναι σωστά, όμως ταυτόχρονα δεν κάνουν και το κόσμο να τους βαρεθεί και να προτιμήσει άλλες εταιρείες?

το αντίθετο θα έλεγα.

μου ήρθε invite για το one plus two, και παρόλο που δεν θα έπαιρνα κινητό αυτή τη περίοδο, το αγόρασα, για να μην χάσω το invite και φθάσω πάλι στο τέλος της λίστας!

Link to comment
Share on other sites

Στη σύγκριση σου λες οτι προτιμάς το OPO από το Χ σε θέμα hardware. Τα σωθικά τους πάντως ίδια είναι! Και γω το Χ για τη γυναίκα θα το ήθελα αλλά αργότερα!

Είπα ότι σε θέμα h/w το mi4c είναι >> από το ΟΡΧ και το ΟΡΟ επίσης.. γιατί 808 >> 801. Δεν νομίζω ότι σύγκρινα ευθέως το ΟΡΧ με το ΟΡΟ (βασικά λόγω διαφορετικού μεγέθους), αλλά και πάλι, το ΟΡΟ είναι επίσης ισχυρότερο και πιο πλήρες σε χαρακτηριστικά... Υποπτεύομαι επίσης ότι είναι 801ΑC vs 801AB (γι'αυτό και το OPO @ 2.5GHz, ενώ το ΟΡΧ @ 2.3GHz). Επίσης εχει AC wifi το OPO και dual band, NFC και 4Κ rec και μεγαλύτερη μπαταρία / καλύτερη αυτονομία, αλλά υστερεί σε dual SIM, radio και δυνατότητα microSD...

επίσης cyanogen @ OPO >> oxygen @ OPX (βάση δυνατοτήτων, ρυθμίσεων, εμφάνισης κλπ).

γενικώς πάντως η αίσθηση και των δύο ΟΡ είναι LAG-FREE και αυτό πραγματικά με χαροποιεί...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now