MetallicGR

Noctua Chromax: "Ντύστε" με χρώμα τους ανεμιστήρες σας

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Noctua Chromax: "Ντύστε" με χρώμα τους ανεμιστήρες σας]http://www.hwbox.gr/images/news_images/noctua.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρεία με έδρα την Αυστρία, ανακοίνωσε μερικά νέα αξεσουάρ για να "δώσετε χρώμα" στους ανεμιστήρες σας.

Η Noctua αποκάλυψε τη σειρά αντικραδασμικών αξεσουάρ chromax για να τα εγκαταστήσετε στους δικού σας ανεμιστήρες, δημιουργώντας ένα πιο ταιριαστό αισθητικά build. Το χρώμα "σήμα κατατεθέν" της Noctua μπορεί πλέον να αλλάξει σε μαύρο, μαύρο-λευκό, μαύρο-κόκκινο και μαύρο-μπλε και είναι συμβατά με τους industrialPPC, redux και τους NF-F12, NF-S12A, NF-A14 ανεμιστήρες της εταιρείας. Τα πρόσθετα, κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας σιλικόνη που είναι μαλακή και ανθεκτική την ίδια στιγμή για εύκολη εφαρμογή και αξιοπιστία. Τα διαφορετικά για κάθε μοντέλο ανεμιστήρα kit έρχονται με έως και 20 αντικραδασμικά mounts που αρκούν για έως και 5 ανεμιστήρες της επιλογής σας.

Τα διαθέσιμα μοντέλα φαίνονται παρακάτω. Οι προτεινόμενες τιμές τους ανέρχονται σε 6.90? και η διαθεσιμότητά τους θα ξεκινήσει σύντομα.

NA-SAV2 chromax.blue

NA-SAV2 chromax.red

NA-SAV2 chromax.yellow

NA-SAV2 chromax.green

NA-SAV2 chromax.white

NA-SAV2 chromax.black

NA-SAVP1 chromax.blue

NA-SAVP1 chromax.red

NA-SAVP1 chromax.yellow

NA-SAVP1 chromax.green

NA-SAVP1 chromax.white

NA-SAVP1 chromax.black

[img_alt=Noctua "Chromax" accessories: "Ντύστε" με χρώμα τους ανεμιστήρες σας]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56089.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now