MetallicGR

Άνθιση της αγοράς Gaming Notebooks προβλέπεται μέσα στο 2016

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Άνθιση της αγοράς Gaming Notebooks προβλέπεται μέσα στο 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35424.jpg[/NEWS_IMG] Αναλυτές υποστηρίζουν πως το 2016 θα σηματοδοτήσει και την έναρξη του "πολέμου τιμών" στη παραπάνω κατηγορία.

Η φράση "πόλεμος τιμών" αναφέρθηκε αρχικά από το DigiTimes το οποίο όντας στο κέντρο της βιομηχανίας, προβλέπει άνθιση της αγοράς με περισσότερα μοντέλα και φυσικά χαμηλότερες τιμές. Η ASUS θα είναι ένας από τους παίκτες της αγοράς που θα κυκλοφορήσει μέσα στο νέο έτος ένα νέο mid-priced σύστημα με κύριο στόχο να αποσπάσει αγοραστές της gaming αγοράς, των οποίων οι gaming απαιτήσεις καλύπτονται από ένα φορητό υπολογιστή θέτοντας ως κύριο πλεονέκτημα τη φορητότητα.

Συγκεκριμένα, για την ώρα, οι κατασκευαστές που προσφέρουν πλήρεις σειρές φορητών υπολογιστών για Gaming μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και όπως δείχνουν οι προβλέψεις, το 2016 θα δούμε τις ASUS, Levovo, Acer και Hewlett Packard να μπαίνουν δυναμικά στον χώρο. Τα e-sports είναι όπως φαίνεται η κινητήριος δύναμη της συγκεκριμένης αγοράς, όπως και αυτής των περιφερειακών που περιλαμβάνουν ποντίκια, πληκτρολόγια και ακουστικά. Η πληροφορία μπορούμε να πούμε πως επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι η MSI διατηρεί σταθερά τα ποσοστά της στη συγκεκριμένη αγορά, παρά τη μείωση στις πωλήσεις των μητρικών της κάτι που δίνει ελπίδες για το μέλλον της στον τομέα των gaming notebook.

[img_alt=Άνθιση της αγοράς Gaming Notebooks προβλέπεται μέσα στο 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56134.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now