odim

Lenovo a2010

Recommended Posts

Δοκίμασε να κάνεις ότι κάνει στο παρακάτω βίντεο :)

[video=youtube;6mtSDJsi27s]

ευχαριστω ήταν το hard reset αλλα τελικα το ειδα απο αλλο βιντεακι,με το συγκεκριμενο δεν εβγαλα ακρη..........και μια αλλη απορια εχω,τωρα μπηκα στις επαφες κανονικα αλλα δεν υπαρχει επιλογη αντιγραφης επαφων απο την καρτα σιμ στη μνημη τηλεφωνου,στις κλησεις δε μου βγαζει το ονομα του καλλουντος και γι αυτο παιζει ρολο εαν ειναι καταχωρημενες στο τηλ,ετσι υποθετω...

Link to comment
Share on other sites

τελικα βρηκα και την αντιγραφη επαφων,προεκυψε ομως νεο κολλημα.....

Υπαρχει κανεις που μπορει να με βοηθησει σε αυτο??? την πρωτη φορα που το ανοιξα ολα καλα,οταν μπηκα στο google chrome μια μερα μου εβγαλε μηνυμα οτι η συσκευη εχει μολυνθει απο ιο και εχει καταστραφει η καρτα σιμ,μου εβγαζε ενα πλαισιο που επρεπε να περασω το κινητο μου ταχα για να κατεβασω antivirus και να διορθωθει,σιγουρα καμια χακια θα παιζει,πατουσα το κουμπι της εξοδου και ειχε κολλησει,τελικα το εκλεισα,εκανα hard reset και τωρα μου ζηταει το gmail για συγχρονισμο,το εβαλα,εκανα και επαληθευση μεσω μηνυματος στο κινητο μου και εχει μπλοκαρει δε μπορω να περασω στο επομενο βημα και να μπω μεσα στο μενου,το εχει παθει κανεις αλλη φορα??? κι αν εχει κολλησει σοβαρο ιο πως μπορω να κανω format και να τον σβησω????

στο pc μπαινω κανονικα στο gmail,στη συσκευη μου ζηταει το gmail και εχει μπλοκαρει...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εχω παλι το lenovo a2010 και το εχω κανει root,λοιπον αυτο που εχω διαπιστωσει τωρα ειναι οτι οταν ξεκινα το κινητο πριν μπει στο android κανει βελτιωση ολων των εφαρμογων και περιμενω να τελειωσει περιπου 10 λεπτα,πως μπορω να σταματησω αυτη τη διαδικασια?? μου εχει σπασει τα νευρα..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now