MetallicGR

Thermaltake Water 3.0 Riing Υδροψύξεις με RGB φωτισμό!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Thermaltake Water 3.0 Riing Υδροψύξεις με RGB φωτισμό!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/thermaltake.jpg[/NEWS_IMG] Εκτός από τα ψυγεία των 240 και των 360mm, οι νέες υδροψύξεις της Thermaltake έρχονται και με RGB ανεμιστήρες.

Οι Water 3.0 Riing RGB της Thermaltake θα πωλούνται σε δύο εκδόσεις, με διπλούς ανεμιστήρες (240mm) και τριπλούς ανεμιστήρες (360mm), τεχνολογίας RGB που γεμίζουν το εσωτερικό του κουτιού με άφθονα χρώματα. Οι κλειστού τύπου υδροψύξεις συνοδεύονται και από σχετικό χειριστήριο-fan controller για τον έλεγχο των χρωμάτων των ανεμιστήρων με τις ρυθμίσεις να παραμένουν ακόμα και μετά από restart.

Διαθεσιμότητα και τιμή της νέας σειράς υδροψύξεων της Thermaltake είναι δύο πράγματα που παραμένουν άγνωστα προς στιγμής, όμως το σίγουρο είναι ότι οι RGB ανεμιστήρες θα πωλούνται και ξεχωριστά.

[img_alt=Thermaltake Water 3.0 Riing Υδροψύξεις με RGB φωτισμό!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56477.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Ολόκληρο κολοκύθι για να αλλάζεις χρώματα; Meh - ούτε βολεύει ούτε είναι όμορφο κάτι τέτοιο, εκτός αν αλλάζεις χρώμα και μετά αποσυνδέεται...

Και μετά εάν θέλεις να το δείχνεις σε φίλους σου θα το βαζωβγάζεις συνέχεια...ξέρεις εσύ :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now