MetallicGR

Low Power Radeon R7 360E φαίνεται πως ετοιμάζει η AMD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Low Power Radeon R7 360E φαίνεται πως ετοιμάζει η AMD]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Πιθανότητα εμφάνισης μιας "low powered" έκδοσης της R7 360 με τον πυρήνα Bonaire από την AMD.

Μέχρι στιγμής, η entry level κάρτα γραφικών που κυκλοφόρησε η AMD το καλοκαίρι και βασίζεται στον πυρήνα Bonaire, έχει TDP 100W και απαιτεί ένα PCIe Power Connector για να λειτουργήσει. Στην Ιαπωνία εμφανίστηκε μια νέα υλοποίηση που φέρει το "E" στο τέλος του ονόματός της και πρόκειται για την ίδια έκδοση, R7 360, με χαμηλότερο όμως TDP, που πλέον πέφτει στα 75W, ενώ η ισχύς του PCIe slot που τοποθετείται είναι αρκετή για να λειτουργήσει. Η εταιρεία κατασκευής της είναι η GALAX και στην Ιαπωνία πωλείται με το όνομα Kuroutoshikou.

Οι χρονισμοί της ανέρχονται σε 1050MHz για τον πυρήνα και 6000MHz για την μνήμη των 2GB με εύρος 128-bit. Όπως φαίνεται οι χρονισμοί δεν είναι μειωμένοι για τη διατήρηση του TDP χαμηλά, όμως ούτως η άλλως πρόκειται για μια low end υλοποίηση χωρίς ιδιαίτερες ενεργειακές ανάγκες.

[img_alt=Low Power Radeon R7 360E φαίνεται πως ετοιμάζει η AMD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56539.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΚΟ segment για τις ελληνικές τιμές αυτό. Πάντα αν έπεφτες κάτω από τις 6850/7850 ή τις 560/660 αγόραζες κακό value.

Έχω την αίσθηση ότι με Ελληνικές τιμές, από την 5770 έχουμε να δούμε κάτι αξιόλογο σε αυτό το κομμάτι...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now