MetallicGR

Στο Kickstarter το πρώτο φορητό Steam Machine

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στο Kickstarter το πρώτο φορητό Steam Machine]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steam2.jpg[/NEWS_IMG] Όσοι ενδιαφέρονται για gaming on the go, ας ρίξουν μια ματιά στο Smach Z, μια φορητή κονσόλα με Steam OS.

Το σύστημα ήταν μέχρι πρότινος γνωστό ως Steamboy, όμως η ομάδα άλλαξε την ονομασία του σε Smach Z. Το συγκεκριμένο φορητό σύστημα εφοδιάζεται με ένα AMD G Series SoC Jaguar αρχιτεκτονικής με τέσσερις πυρήνες και GCN κάρτα γραφικών. Επιπλέον περιλαμβάνει 4GB μνήμη RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου ενώ όλα αυτά συνδέονται επάνω σε μια οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1280x720 pixel. Εάν η εταιρεία συγκεντρώσει $1 εκ. μέχρι και $5 εκ. τότε θα δούμε βελτιωμένα χαρακτηριστικά όπως 1080p οθόνη, 64GB εσωτερικού χώρου, δυνατότητα εγκατάστασης Windows ενώ θα δοθεί και η υπόσχεση να μην πουληθεί στο Facebook!

Όχι, το τελευταίο δεν είναι κάποιο αστείο από την Smach αλλά πραγματικός λόγος για να δείξουμε την υποστήριξή μας στη νέα φορητή συσκευή. Το σώμα της συσκευής αποτελεί και το χειρηστήριό της ενώ θυμίζει αρκετά το νέο Steam Controller της Valve. Επισημαίνεται ότι μπορεί να τρέξει Linux (Steam OS) και όλους τους συμβατούς στη πλατφόρμα τίτλους, ενώ για τη σύνδεση με τον υπολογιστή χρησιμοποιεί μια USB 3.0 type C υποδοχή. Ακολουθούν τα πλήρη στοιχεία του Smach Z.

[img_alt=Στο Kickstarter το πρώτο φορητό Steam Machine]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56551.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now