MetallicGR

Το Oculus Rift θα κυκλοφορήσει με δώρο το VR Game EVE: Valkyrie

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Oculus Rift θα κυκλοφορήσει με δώρο το VR Game EVE: Valkyrie]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action1.jpg[/NEWS_IMG] Μια αρκετά ενδιαφέρουσα προσφορά περιμένει όσους προτίθενται να αγοράσουν το Oculus Rift όταν κυκλοφορήσει.

Και αυτό διότι η Oculus θα συνοδεύσει το headset εικονικής πραγματικότητας με το επερχόμενο multiplayer παιχνίδι EVE: Valkyrie. Ο τίτλος θα είναι πλήρως συμβατός με το headset και θα προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία gaming με μάχες στα πέρατα του διαστήματος, όντας κατά βάθος spin off του πρώτου Eve: Online. Η εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου αναφέρει πως το Valkyrie είναι σχεδιασμένο για χρήση σε VR headsets βάζοντας τους παίκτες στα cockpit διαστημόπλοιων και σκαφών που υπόσχονται όσο το δυνατόν πιο πραγματική εμπειρία μάχης.

Το Oculus Rift αναμένεται το πρώτο μισό του 2016 στην αγορά και πιθανότατα θα συμπέσει με την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου EVE. Δείτε ένα πρώτο video από την alpha παρακάτω:

[img_alt=Το Oculus Rift θα κυκλοφορήσει με δώρο το VR Game EVE: Valkyrie]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56552.png[/img_alt]

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/amtBUkmHS0w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now