MetallicGR

Είσοδο στο Competitive Gaming σχεδιάζει η Electronic Arts

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Είσοδο στο Competitive Gaming σχεδιάζει η EA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general5.jpg[/NEWS_IMG] Φανταστείτε γνωστά franchises όπως Battlefield και FIFA στον κόσμο του ανταγωνιστικού gaming.

Βλέψεις για κάτι "μεγάλο" έχει η EA Games καθώς όπως δηλώνουν πηγές ετοιμάζει ένα νέο gaming division που θα κινείται γύρω από το competitive gaming. Η επέλαση των eSports και αντίστοιχων μεγάλων event όπως τα: ESL και το The International πυροδοτούν το ενδιαφέρον των gamers που ασχολούνται με ένα συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιού, ενώ την ίδια στιγμή, βλέπουμε λίγα games να ξεχωρίζουν. Ο Peter Moore, που ηγείται του EA Sports division της ΕΑ θέλει να δημιουργήσει το εν λόγω τμήμα μέσα στην εταιρεία που θα δώσει το έναυσμα σε σχετικά event σύντομα. Όπως αναφέρθηκε από τον CEO της εταιρείας, η ανάπτυξη του σχεδίου βρίσκεται σε εξέλιξη και θα περιμένουμε περισσότερα νέα σύντομα.

[img_alt=Είσοδο στο Competitive Gaming σχεδιάζει η EA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56641.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now