MetallicGR

Phanteks Enthoo PRO M: Με ακρυλικό πλαϊνό παράθυρο

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Phanteks Enthoo PRO M: Με ακρυλικό πλαϊνό παράθυρο]http://www.hwbox.gr/images/news_images/phanteks.jpg[/NEWS_IMG] Νέα έκδοση του Enthoo PRO M λανσάρει η Phanteks με πλαϊνό παράθυρο για όσους θέλουν να χαζεύουν το hardware του υπολογιστή τους.

Η παρούσα αναβάθμιση του Enthoo PRO M πρόκειται να δώσει στους system builders νέους τρόπους να επιδείξουν τη δουλειά στο εσωτερικό του υπολογιστή τους, ειδικά εάν έχουν επενδύσει σε custom κύκλωμα υδρόψυξης ή κρυφό εσωτερικό φωτισμό. Το κουτί υποστηρίζει μητρικές τύπου E-ATX, ATX, Micro ATX και Mini ITX απρόσκοπτα, διαθέτει κρυφό χώρο για το τροφοδοτικό και τους δίσκους, ενώ η συγκεκριμένη παραλλαγή, τοποθετεί ένα τεράστιο ακρυλικό παράθυρο στο πλάι, αρκετά μεγαλύτερο απ' αυτό της αρχικής έκδοσης.

Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει μέσα στο μήνα σε επιλεγμένους συνεργάτες της Phanteks με προτεινόμενη τιμή 89,90? συμπεριλαμβανομένων φόρων.

[img_alt=Phanteks Enthoo PRO M: Με ακρυλικό πλαϊνό παράθυρο]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56739.png[/img_alt]

[img_alt=Phanteks Enthoo PRO M: Με ακρυλικό πλαϊνό παράθυρο]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56740.png[/img_alt]

[img_alt=Phanteks Enthoo PRO M: Με ακρυλικό πλαϊνό παράθυρο]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56741.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Μακάρι να μην είναι πολύ αρκουδιά το πλαινο πλεξι, σίγουρα δεν θα είναι όπως το γυαλι στα Inwin

Ένα απλό Acrylic είναι. Σε αυτές τις τιμές δεν παίζουν γυαλιά, ναι ;)

Link to comment
Share on other sites

Από τιμές δεν έχει ανταγωνισμό η phanteks για αυτά που προσφέρει σε κουτιά. To plexi μπορεί να μην είναι ποιότητα, αλλά εγώ το βλέπω απλό σχέδιο και μπορείς εύκολα να φτιάξεις δικό σου (ίσως με διαφορετικό χρώμα ή φινίρισμα) καλύτερης ποιότητας ή να φτιάξεις δικό σου από γυαλί. Εγώ προσωπικά θα έκανα laser engrave αυτό που έρχεται με το κουτί και δεν θα το πείραζα παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

και καλά είναι η διαφορά να λές :P

Ίσως να έχει να κάνει με το συγκεκριμένο κατάστημα η διαφορά από την προτεινόμενη τιμή, ίσως πάλι όχι...

Απλά δεν είναι ωραίο να βλέπεις εδώ στην Ελλάδα της κρίσης καπέλο + 22% με το καλημέρα σε ένα νέο προϊόν... :tongue-new:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now