MetallicGR

CPU Guard για LGA 1151 επεξεργαστές λανσάρει η MSI

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CPU Guard για LGA 1151 επεξεργαστές λανσάρει η MSI]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi33.jpg[/NEWS_IMG] Μικρό εργαλείο για να αποτρέψετε τα φαινόμενα των στραβωμένων Skylake επεξεργαστών που έχουν εμφανιστεί πρόσφατα.

Παρόλο που το πρόβλημα δεν φαίνεται ανησυχητικό όπως ανέφερε και η ίδια η Intel, η MSI αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα εργαλείο που προστατεύει τον επεξεργαστή στο socket του. Οι απλοί χρήστες πιθανότατα να μην χρειαστούν κάτι παρόμοιο όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που χρησιμοποιούν αρκετά βαριές αεροψύξεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη με τον χρόνο. Βέβαια, περισσότερο ωφελημένοι θα βγουν όσοι ασχολούνται με το extreme overclocking, καθώς το βάρος ενός κάνιστρου για άζωτο ή ακόμα και το σύστημα mounting ενός phase change μπορεί να προκαλέσουν το παραπάνω πρόβλημα μετά από πολύωρη χρήση και έκθεση σε αντίξοες θερμοκρασίες. Μάλιστα δοκιμάστηκε πρόσφατα από τους in-house overclockers της εταιρείας.

Το CPU Guard 1151 είναι συμβατό με όλους του επεξεργαστές Intel για το LGA 1151 socket, αρχιτεκτονικής Skylake που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι του 2015.

[img_alt=CPU Guard για LGA 1151 επεξεργαστές λανσάρει η MSI]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56813.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now