MetallicGR

Πιο ευθεία η παρέμβαση της CoolerMaster κατά της Asetek, σχετικά με τη Fury X

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πιο ευθεία η παρέμβαση της CoolerMaster στην Asetek, σχετικά με τη Fury X]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd2.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρεία υποστηρίζει πως το σύστημα υδρόψυξης που βρίσκεται στο εσωτερικό της Fury X δεν βρίσκεται στην αρχική απόφαση του δικαστηρίου.

Πριν λίγες εβδομάδες, η AMD είχε απαντήσει στα λεγόμενα της Asetek σχετικά με την διακοπή των πωλήσεων της Fury X στην αγορά των ΗΠΑ, λέγοντας πως το δικαστήριο δεν την περιλάμβανε στην αναφορά. Η υδρόψυξη της εν λόγω κάρτας γραφικών είναι εντελώς διαφορετική και η σχεδίασή της δεν παραβιάζει τις πατέντες τη Asetek γι' αυτό και δεν υπάρχει λόγος για τη διακοπή των πωλήσεων στη συγκεκριμένη αγορά. Η Cooler Master παρεμβαίνει μέσω του Gamers Nexus και "απαντά" επί τους θέματος, υποστηρίζοντας στην ουσία τα λεγόμενα της AMD.

Η CoolerMaster, όντας ένας μεγάλος OEM που κατασκευάζει ψύκτρες όχι μόνο για κάρτες γραφικών αλλά και για τις Intel - AMD όσον αφορά τους επεξεργαστές τους (παρεχόμενες αερόψυκτρες), ανέφερε στο Gamers Nexus πως η Asetek απέρριψε τους αρχικούς ισχυρισμούς της λίγο πριν τη δίκη, όμως το δικαστήριο παρ' όλ' αυτά βρήκε τη Ταϊβανέζικη εταιρεία "ένοχη". Ένας λόγος για τον οποίο η Fury X δε (θα έπρεπε να) συμπεριλαμβάνεται, είναι διότι η GPU δεν υπήρχε όταν έγινε η πρώτη μήνυση κατά της CoolerMaster, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις αρχικές απαιτήσεις της Asetek προς τις GIGABYTE - AMD για παύση των πωλήσεων στις ΗΠΑ.

http://www.hwbox.gr/news-cooling-solutions/42700-stamatoun-oi-poliseis-merikon-gpus-ton-amd-gigabyte-mono-stis-ipa.html

[img_alt=Πιο ευθεία η παρέμβαση της CoolerMaster στην Asetek, σχετικά με τη Fury X]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56927.png[/img_alt]

[img_alt=Πιο ευθεία η παρέμβαση της CoolerMaster στην Asetek, σχετικά με τη Fury X]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56926.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now