MetallicGR

Aqua Computer: Αποστάτης για delidded Intel Skylake CPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Aqua Computer: Αποστάτης για delidded Intel Skylake CPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general1.jpg[/NEWS_IMG] Η Aqua Computer σας βγάζει από το ρίσκο των σπασμένων ακρών με αυτό το σωτήριο εργαλείο.

Δεν είναι μυστικό, ότι οι Skylake επεξεργαστές της Intel που αποκαλύφθηκαν τον Αύγουστο, λειτουργούν πιο αποδοτικά και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, μετά την αφαίρεση του heatspreader του και αλλάζοντας τη θερμοαγώγιμη που κρύβεται από κάτω με τη τεχνική του delid. Το γεγονός όμως ότι το die του επεξεργαστή μένει εκτεθειμένο στην πίεση της ψύκτρας έχει ως αποτέλεσμα δύο πράγματα. 1ον, τα φαινόμενα του στραβωμένου επεξεργαστή που γίνονται πιο έντονα και 2ον τον κίνδυνο να σπάσουμε κάποια άκρη από το die του CPU. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάποιο από τα δύο μπορεί να γίνει και με τη μετακίνηση του υπολογιστή.

Η Aqua Computer λανσάρει το παρακάτω αποστάτη με προτεινόμενη τιμή 6.99 Euro και είναι ειδικά κατασκευασμένος για τους επεξεργαστές αρχιτεκτονικής Skylake και το ύψος του φτάνει πιο κοντά στο ύψος του die, ούτως ώστε να υπάρχει ομοιόμορφη άσκηση πίεσης σε όλο το CPU.

[img_alt=Aqua Computer: Αποστάτης για delidded Intel Skylake CPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56954.png[/img_alt]

[img_alt=Aqua Computer: Αποστάτης για delidded Intel Skylake CPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56955.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now