MetallicGR

Το GameWorks VR 1.1 στους νέους drivers 361.43 της NVIDIA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το GameWorks VR 1.1 έρχεται με τους νέους drivers 361.43 της NVIDIA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia1.jpg[/NEWS_IMG] Νέος driver που έρχεται να προσθέσει χαρακτηριστικά και να διορθώσει το πρόβλημα της κατανάλωσης σε monitor με υψηλό refresh rate.

Μπορεί να μην υπάρχει κάποια νέα κυκλοφορία από πλευράς παιχνιδιών, όμως η NVIDIA έκρινε σκόπιμη την κυκλοφορία ενός νέου driver που θα φέρει το GameWorks VR 1.1, μια τεχνολογία για την αναπαραγωγή εφαρμογών OpenGL με τη χρήση κάποιου headset εικονικής πραγματικότητας όπως το Oculus. Επιπλέον, υπάρχει υποστήριξη SLI κάτι που θα αυξήσει τις επιδόσεις στις παραπάνω συμβατές εφαρμογές ενώ υποστηρίζει τόσο GeForce όσο και Quadro κάρτες. Την ίδια στιγμή, το νέο GameWorks VR προσφέρει υποστήριξη για το Oculus SDK ενώ υπόσχεται να λύσει το πρόβλημα της υψηλής κατανάλωσης των καρτών της σε περιβάλλον όπου η οθόνη έτρεχε στα 144 Hz ή παραπάνω.

Drivers | GeForce

[img_alt=Το GameWorks VR 1.1 έρχεται με τους νέους drivers 361.43 της NVIDIA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture56959.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now