MetallicGR

Η Intel ολοκλήρωσε την εξαγορά της Altera

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Intel ολοκλήρωσε την εξαγορά της Altera]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel3.jpg[/NEWS_IMG] Αναμένουμε CPUs με διπλάσιες επιδόσεις σε πολύ σύνθετες εργασίες για τον enterprise τομέα.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία σύμφωνα με πληροφορίες η εξαγορά της Altera από την Intel με τη δεύτερη να διαθέτει το ποσό των $16,7 δις. Η κατασκευάστρια Altera ειδικεύεται σε επεξεργαστές για συγκεκριμένες εργασίες και σίγουρα θα φανούν χρήσιμες σε enterprise περιβάλλοντα χρήσης. Τον Ιούνιο, όταν η αγορά ανακοινώθηκε από την εταιρεία γνωρίζαμε πως το portfolio της Altera όσον αφορά FPGA (field-programmable gate array) επεξεργαστές θα βοηθήσει την Intel στην ανάπτυξη Intel Xeon επεξεργαστών με "ειδικές ικανότητες" για σύνθετους υπολογισμούς, που χρησιμοποιούν τεράστιες εταιρείες του χώρου όπως για παράδειγμα η Google.

Η είδηση πως η Intel πρόκειται να κάνει την εν λόγω επένδυση έγινε γνωστή τον Μάρτιο και σύμφωνα με τα στοιχεία της Intel είναι η μεγαλύτερη αγορά που πραγματοποιεί στην ιστορία της. Τέλος, τα πρώτα αποτελέσματα της εν λόγω σύνθεσης (Intel CPU με πρόσθετα κυκλώματα της Altera) θα έρθουν στη καλύτερη περίπτωση μέσα στο 2017.

[img_alt=Η Intel ολοκλήρωσε την εξαγορά της Altera]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57187.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now