MetallicGR

Τα Windows 10 ξεπερνούν τα 200 εκ. installs!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα Windows 10 ξεπερνούν τα 200 εκ. installs!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Αναφορές μιλούν για διπλασιασμό εγκαταστάσεων τρεις μήνες μετά το λανσάρισμα των Surface Pro 4 και Surface Book.

Αυτό μεταφράζεται εν ολίγοις σε 40 εκατομμύρια εγκαταστάσεις το μήνα, ένα αρκετά αξιοσημείωτο στατιστικό. Το WinBeta αναφέρει πως ο αριθμός των 200 εκατομμυρίων αποτελεί νέο milestone για τη Microsoft όμως δεν αποτελεί συγκρίσιμο στοιχείο πωλήσεων με τα παλιότερα λειτουργικά συστήματα κυρίως λόγω του ανανεωμένου μοντέλου που έχει εισάγει η εταιρεία με τα Windows 10. Συγκεκριμένα η Microsoft προσφέρει δωρεάν τα 10 ως αναβάθμιση σε όλους τους κατόχους Windows 7, 8.1 μέσω του Windows Update. Τελευταία έχει παρατηρηθεί μια "αδιάλειπτη επιμονή" όσον αφορά τον τρόπο που προωθείται το update στους τελικούς χρήστες και πλέον εμφανίζεται όπως στη παρακάτω φωτογραφία.

[img_alt=Τα Windows 10 ξεπερνούν τα 200 εκ. installs!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57247.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now