MetallicGR

CES 2016: VR-Ready Πρόγραμμα Πιστοποίησης από την NVIDIA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=VR-Ready Πρόγραμμα Πιστοποίησης από την NVIDIA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Νέα πιστοποίηση αναμένεται να δώσει η NVIDIA σε επιλεγμένους κατασκευαστές ηλεκτρονικών υπολογιστών που τροφοδοτούν τα συστήματά τους με NVIDIA Κάρτες γραφικών.

Το VR-ready πρόγραμμα της NVIDIA θα ξεκινήσει άμεσα με στόχο να διευκολύνει τους gamers στην αγορά ενός gaming συστήματος που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες εικονικής πραγματικότητας τους. Η εν λόγω πιστοποίηση θα δίνεται σε ορισμένους κατασκευαστές όπως οι: ASUS, MSI, Acer, Alienware Και σε πολλούς κατασκευαστές καρτών γραφικών της με στόχο να απλοποιήσει τη διαδικασία αγοράς ενός συμβατού VR συστήματος που εγγυάται εμπειρία υψηλών επιδόσεων. Ο συνδυασμός αφορά μια NVIDIA GTX κάρτα γραφικών (GTX 970 και πάνω), τον οδηγό NVIDIA Game Ready Drivers καθώς και τις τεχνολογίες NVIDIA GameWorks VR, DesignWorks VR. Το 2016 για πολλούς αναμένεται να είναι η χρονιά που θα ανθίσει η τεχνολογία του VR και η NVIDIA βάζει το πρώτο λιθαράκι στην ανάπτυξη με το GeForce GTX VR Ready πρόγραμμα πιστοποίησης.

[img_alt=VR-Ready Πρόγραμμα Πιστοποίησης από την NVIDIA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57478.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now