MetallicGR

CES 2016: VR-Ready GTX 980 Ti αποκάλυψε η EVGA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2016: VR-Ready GTX 980 Ti αποκάλυψε η EVGA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/evga1.jpg[/NEWS_IMG] Η EVGA ετοιμάζεται για την "θύελλα" που προβλέπεται με τον ερχομό του VR Gaming με μια νέα υλοποίηση.

Μιας και οι απαιτήσεις ενός συστήματος Εικονικής Πραγματικότητας (VR στα "Ελληνικά") είναι αρκετά υψηλές, η EVGA εκμεταλλεύεται την ευκαιρία παρουσιάζοντας μια νέα κάρτα γραφικών βασισμένη στο GM200 chip της NVIDIA ικανή να προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας. Οι απαιτήσεις ενός συστήματος VR σε USB θύρες έχει ήδη προβληματίσει ορισμένους γι' αυτό και η EVGA συνοδεύει την "ειδική" κάρτα με ένα front panel που περιλαμβάνει μια HDMI και δύο USB 3.0 και τα παρουσίασε στην έκθεση CES 2016. Ο χρήστης θα μπορεί να συνδέσει το headset αρκετά εύκολα με αυτό το χρήσιμο bay.

Η κάρτα εφοδιάζεται με το γνωστό σύστημα ψύξης ACX2.0+ αλλά και με μια ειδική θύρα mini-HDMI στο πίσω μέρος του PCB της το οποίο συνδέεται εσωτερικά του κουτιού με το bay. Καμία πληροφορία δεν υπάρχει σχετικά με την τιμή της εν λόγω κάρτας προς το παρόν όμως δεδομένου ότι το Oculus Rift θα κοστίζει $599 ετοιμαστείτε να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη!

[img_alt=CES 2016: VR-Ready GTX 980 Ti αποκάλυψε η EVGA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57506.png[/img_alt]

[img_alt=CES 2016: VR-Ready GTX 980 Ti αποκάλυψε η EVGA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57504.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now