MetallicGR

CES 2016: Το Netflix επεκτείνεται και στην Ελλάδα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2016: Το Netflix επεκτείνεται και στην Ελλάδα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/internet.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με τον CEO και συνιδρυτή της υπηρεσίας, Reed Hastings το Netflix επεκτείνεται σε άλλες 130 χώρες προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο κοινό.

Ο Reed Hastings μίλησε για την ύπαρξη ενός νέου διεθνούς δικτύου τηλεόρασης με τη νέα αυτή επέκταση της υπηρεσίας του η οποία περνά και τα σύνορα της χώρας μας. Η ανακοίνωση έγινε λίγο πριν την έναρξη της CES ενώ παράλληλα έγινε γνωστό και το πρόγραμμα των νέων ταινιών που θα παιχτούν στην online υπηρεσία μέσα στο έτος. Η υπηρεσία Netflix έχει ανοίξει τις πύλες της συνολικά σε 190 χώρες ανάμεσά τους και η Ελλάδα, ενώ μια από τις χώρες που δεν έχει γίνει διαθέσιμη είναι η Κίνα.

Επίσης, δίνεται δωρεάν ένας μήνας στην υπηρεσία και μπορείτε να τον αξιοποιήσετε από τον υπολογιστή, το κινητό το tablet, αλλά και μέσα από κονσόλες. Στη συνέχεια μπορείτε να συνεχίσετε με τιμή 7,99? τον μήνα.

https://www.netflix.com/gr/

[img_alt=CES 2016: Το Netflix επεκτείνεται και στην Ελλάδα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57536.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now