MetallicGR

CES 2016: Η 3η έκδοση του NZXT CAM λογισμικού είναι εδώ

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2016: Η 3η έκδοση του NZXT CAM λογισμικού είναι εδώ]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nzxt.jpg[/NEWS_IMG] Το πρόγραμμα καταγραφής θερμοκρασιών της NZXT αναβαθμίζεται με νέες λειτουργίες.

Η NZXT αποφάσισε να "προβάρει" το νέο της λογισμικό CAM 3.0 στη φετινή CES 2016 στη Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς το έχει εμπλουτίσει με περισσότερες λειτουργίες. Συγκεκριμένα βλέπουμε πως περιλαμβάνει ένα online σύστημα σύγκρισης των θερμοκρασιών με άλλους χρήστες που έχουν παρόμοιο CPU στο σύστημά τους. Το πρόγραμμα παρουσιάζει τον μέσο όρο της idle θερμοκρασίας καθώς και αυτόν του πλήρους φόρτου για να δείτε γρήγορα εάν η θερμοκρασία είναι υψηλή.

Εκτός από τον CPU μπορούμε να παρακολουθήσουμε θερμοκρασίες και για άλλα υποσυστήματα, ενώ η NZXT διαθέτει και ένα μεγάλο Panel για να το χρησιμοποιήσετε σε μια δεύτερη οθόνη, την ώρα που απολαμβάνετε το αγαπημένο σας παιχνίδι. Μπορείτε να το δοκιμάσετε ακολουθώντας το παρακάτω link:

https://camwebapp.com/

[img_alt=CES 2016: Η 3η έκδοση του NZXT CAM λογισμικού είναι εδώ]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57586.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ναι το έχω περάσει είδη (λόγω οτι λειτουργώ Grid+ Fan Controller ) και οφείλω να πώ οτι σε σχέση με τίς προηγούμενες εκδοσεις τουυ είναι σαφώς σχεδόν Άψογο και πάρα πολύ καλύτερο σε αρκετά μου mail με άμμεση επικοινωνία με τον κατασκευαστή του μου έχει στείλει αρκετές εκδόσεις κανονικές αλλά και Bug Fix πρίν ανακοινωθούν επίσημα,(λόγω αναφοράς μου προβλημάτων που είχε σε κάποιες εκδόσεις αρκετές φορές επικοινώνησα με τον κατασκευαστή του Software) οπότε μπορώ να πώ οτι εχώ μια καλή άποψη για το Software που πλέον το χρησιμοποιώ κατα κόρον μια και στην τελευταία του έκδοση μόνο που δεν σου λέει πότε πήγες για ( πιπί σου :glee: ) !!.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now