MetallicGR

CES 2016: Αλλαγή στρατηγικής για τα smartphones της Lenovo

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2016: Αλλαγή στρατηγικής για τα smartphones της Lenovo]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35425.jpg[/NEWS_IMG] Το τμήμα των smartphones της εταιρείας αναμένεται να αλλάξει γραμμή πλεύσης για το 2016 σχετικά με την ονομασία "Motorola".

Στη CES πολλά μέσα μετέδωσαν την εν λόγω πληροφορία, ως τη καταστροφή του brandname Motorola μέσα στο νέο έτος. Στη πραγματικότητα η Lenovo θέλει και θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την εν λόγω ονομασία στην οικογένεια προϊόντων της κυρίως λόγω της επωνυμίας που έχει χτίσει με τα 40 χρόνια παρουσίας της στον χώρο, κάτι που μεταφράζεται σε εμπορική επιτυχία. Η εξαγορά της Motorola πραγματοποιήθηκε το 2014 και έκτοτε η Lenovo προσπαθεί να βρει τρόπους να αξιοποιήσει το όνομα για να χτυπήσει άλλες μεγάλες εταιρείες που κερδίσουν έδαφος και έχουν φτάσει στη κορυφή της "τροφικής αλυσίδας" όπως οι Samsung και η Apple.

Συγκεκριμένα, συσκευές που θα φέρουν την ονομασία Moto ή αντίστοιχες (Vibe) θα βρίσκονται στη παραγωγή κανονικά τα επόμενα χρόνια και θα προορίζονται για τα ανώτερα στρώματα της αγοράς, ενώ θα διαθέτει τις δικές της, ομώνυμες, συσκευές στη mainstream αγορά, όπως και τώρα. Ένας από τους τρόπους με τον οποίο θα κάνει μια ομαλή "μετάβαση" είναι με τη χρήση και των δύο ονομάτων όπως μεταφέρει το The Verge, δηλαδή Lenovo Moto 360 ή Lenovo Moto G.

[img_alt=CES 2016: Αλλαγή στρατηγικής για τα smartphones της Lenovo]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57606.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now