MetallicGR

CES 2016: Το Super 8 επιστρέφει με τη νέα κάμερα της Kodak

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2016: Το Super 8 επιστρέφει με τη νέα μηχανή της Kodak]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Οι λάτρεις του φιλμ θα βρουν αυτή τη νέα πρόταση της Kodak αρκετά retro και μοντέρνα ταυτόχρονα.

Μεγάλοι σκηνοθέτες και ερασιτέχνες έκαναν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του θεάματος και της "μεγάλης οθόνης" γράφοντας τις στιγμές τους στο φιλμ Super 8. Η Kodak θέλοντας να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την εμφάνιση του εν λόγω φιλμ, αποκάλυψε στα πλαίσια της έκθεσης CES 2016 μια νέα μηχανή που υποστηρίζει εγγραφή βίντεο στο φιλμ Super 8 αναμιγνύοντας και μοντέρνα χαρακτηριστικά κάνοντάς την πιο ελκυστική για το ευρύ κοινό.

Αν και για την ώρα βρίσκεται σε πρωτότυπη φάση, αξίζει να αναφέρουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά της. Διαθέτει οθόνη LCD για να βλέπετε ότι τραβάτε, SD υποδοχή μνήμης, HDMI και USB θύρες για τη σύνδεση σε υπολογιστή. Το φιλμ Super 8 έχει για τα σημερινά δεδομένα και πολλά αρνητικά, όπως το γεγονός ότι θα πρέπει να στείλετε τα φιλμ για εμφάνιση σε εγκεκριμένους συνεργάτες της Kodak κάτι που θα σας πάρει εβδομάδες μέχρι να δείτε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ ας μη ξεχνάμε πως το κόστος του κάθε φιλμ είναι υψηλό, ενώ κάθε φιλμ έχει διάρκεια περί τα τρία λεπτά!

[img_alt=CES 2016: Το Super 8 επιστρέφει με τη νέα μηχανή της Kodak]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57671.png[/img_alt]

[img_alt=CES 2016: Το Super 8 επιστρέφει με τη νέα μηχανή της Kodak]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57670.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now