ethnik471

Απόψεις για τα Logitech G633 Artemis Spectrum και άλλες προτάσεις...

Recommended Posts

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλα τα μέλη! Μετά απο πολύ ψάξιμο για καλό gaming headset κατέληξα στα Kingston furyX Cloud.Δυστυχώς σε όλα τα μεγάλα και όχι μόνο καταστήματα υπάρχει έλλειψη στο μάυρο που ειναι το μονο που μ'αρέσει οπότε είπα για τα CLOUD 2. Επειδή όμως είναι με USB και την δική τους ψευτοκάρτα ήχου είπα να ψάξω και τίποτα άλλο και έτσι ανέβασα το Budget στα 170 ευρώ οπου και παρήγγειλα τα Logitech G633 Artemis Spectrum τα οποία αν και πολύ καινούργια έχουν αποσπάσει τρομερές κριτικές απ'οσο έχω διαβάσει. Απόψεις που εκφράστηκαν όμως σχετικά με την αγορά μου ήταν σχετικά αρνητικές και μου είπαν πως τα CLOUD 2 είναι αν όχι ίδια ίσως λίγο καλύτερα απο τα Logitech και με κόστος 70 ευρώ λιγότερα.

Πραγματικά ακούω μια άσπρο μια μαύρο. Τι μου προτείνετε σχετικά μ'αυτά τα 2 headsets? Έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμή. Αξίζουν τα Logitech ή να τα ακυρώσω και να πάρω τα CLOUD 2 οπου υπάρχει σε κάποια καταστήματα ΑΜΕΣΗ διαθεσιμότητα για τα μαύρα ;

Με ενδιαφέρει η καλή ποιότητα του ήχου αλλα και να καταλαβαίνω στα Games , και κυρίως στο Battlefield 4 multiplayer τι γίνεται πίσω μου (αν πχ έρχεται κάποιος εχθρός κτλ).

Απο χαρακτηριστικά δεν σκαμπάζω και πολλά αλλα βλέπω διαφορές μεταξύ των Logitech Και των Kingston Και κάτι μου λέει πως των Kingston είναι παραδόξως μάλλον καλύτερα. Κάποιος που γνωρίζει μπορεί να με διαφωτίσει ?

Τέλος , σχετικά με τα logitech έχει κανείς ολοκληρωμένη άποψη;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Τελευταία δοκιμάσαμε τα Cloud II και τα Corsair Void.

Με τον Astalavista που μιλήσαμε ήταν εντυπωσιασμένος από τα Cloud II.

Δυστυχώς τα Logitech δεν τα έχουμε δοκιμάσει.

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο? Τι headset έχεις τώρα και πως σου φαίνονται βάση αυτών των spec που ψάχνεις να έχει τώρα

το καινούριο σου headset?

Link to comment
Share on other sites

Τα παλιά Cloud - που τα είχα ακούσει - ήταν από τις περιπτώσεις που το hype ήταν δικαιολογημένο: πράγματι ισορροπημένο headset που έπαιζε πάνω μια κατηγορία πάνω από την τιμή του.

Από τα G633 δεν έχω εμπειρία ακόμα και για να πω την αλήθεια δεν έχω βρει και review που να με πείθει... δεν βοηθάω, Ι know :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now