MetallicGR

CES 2016: H AMD λανσάρει επίσημα τον A10-7890K APU

Recommended Posts

[NEWS_IMG=H AMD λανσάρει επίσημα τον A10-7890K APU]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd1.jpg[/NEWS_IMG] Ίσως ο τελευταίος APU για το υπάρχον FM2+ socket κυκλοφορεί σύντομα και οι συνεργάτες της εταιρείας ετοιμάζουν νέες μητρικές με φρέσκα πρότυπα σύνδεσης.

Ο νέος APU της εταιρείας φέρει τη κωδική ονομασία Godavari και τοποθετείται ένα σκαλί πάνω από τον 7870K (Godavari) ο οποίος ήρθε για να κυκλοφορήσει μαζί με τον 7850K (Kaveri). Οι αλλαγές που εντοπίζουμε είναι αρχικά στη συχνότητα λειτουργίας που φτάνει μέχρι και τα 4.3GHz ενώ η συχνότητα λειτουργίας της ενσωματωμένης Radeon κάρτας γραφικών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. Ο εν λόγω APU πολύ πιθανόν να είναι ο τελευταίος (2η πρόβλεψη) για το FM2+ socket, προτού η AMD περάσει και επίσημα στη νέα γενιά με τις AM4 μητρικές, οι οποίες θα μπορούν να υποστηρίξουν τα επερχόμενα APU και CPU.

Παράλληλα, οι συνεργάτες της AMD στον τομέα των μητρικών ετοιμάζουν εδώ και μερικές εβδομάδες νέες εκδόσεις με USB 3.1 Type-C συνδέσεις και M.2 SSD υποδοχές αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, στη σχετικά πεπαλαιωμένη πλατφόρμα.

[img_alt=H AMD λανσάρει επίσημα τον A10-7890K APU]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57736.png[/img_alt]

[img_alt=H AMD λανσάρει επίσημα τον A10-7890K APU]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57735.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Θα είχε ένα ενδιαφέρον να βλέπαμε average consuption σε 3-4 κομμάτια. Εννοώ, βελτιώθηκε κάτι στο fab ή απλά πήραν το καλύτερο bin και του άλλαξαν όνομα;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now