MetallicGR

CES 2016: Υδρόψυκτο τροφοδοτικό 1200W από τη DeepCool

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2016: Υδρόψυκτο τροφοδοτικό 1200W από τη DeepCool]http://www.hwbox.gr/images/news_images/deepcool.jpg[/NEWS_IMG] Η DeepCool βάζει νεράκι στον αφανή ήρωα του υπολογιστή μας, διασφαλίζοντας την αποδοτική λειτουργία του!

Η CES είναι μια έκθεση νέων τεχνολογιών και καινοτομιών. Η DeepCool παρουσίασε ένα τροφοδοτικό που ψύχεται από μια custom υδρόψυξη δείχνοντας πόσο αποδοτική μπορεί να γίνει η λειτουργία ενός υπολογιστή. Όμως ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα πίσω από αυτό το σύστημα; Εκτός από την αποδοτική λειτουργία, η DeepCool αναφέρει πως η μονάδα θα γίνει αρκετά πιο ήσυχη καθώς δε θα χρειάζεται κάποιος ανεμιστήρας για την ενεργή ψύξη ενώ η συγκεκριμένη μονάδα που μας παρουσίασε στη CES συνοδευόταν από ένα ψυγείο 360mm. Το τροφοδοτικό είναι πρωτότυπο και δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει στην αγορά - τουλάχιστον σύντομα - και αποτελεί κυρίως proof of concept.

[img_alt=CES 2016: Υδρόψυκτο τροφοδοτικό 1200W από τη DeepCool]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57748.png[/img_alt]

[img_alt=CES 2016: Υδρόψυκτο τροφοδοτικό 1200W από τη DeepCool]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57751.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που φοβάμαι είναι μην γίνει κανα leak και κάνει "τζιζ"¨το Pc

Οι σύνδεσμοι που φαίνονται στην εικόνα, λέγονται no-spill και είναι νοσοκομειακής χρήσης, ώστε να μη φεύγουν επικίνδυνα υγρά (μολυνσμένο αίμα κυρίως).

Όταν τους είχα ψάξει, είχαν 25? ο ένας, στο site λέει 15?. Μεγάλο δεν είναι το κόστος αν θέλεις 2. Δεν ξέρω αν τους δίνουν μαζί, ή τους δίνουν προεραιτικά, ή απλά τους έβαλαν για τη φωτογραφία και ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Link to comment
Share on other sites

Επίσης κάτι ακόμα: με νερό βρύσης θα κάνει τζιζ, με water for injection δεν θα κάνει τίποτα. Είχε πέσει παρά πολλές φορές πάνω σε υποσυστήματα μου και δεν πάθαιναν τίποτα. Άλλαξα υγρό και κάηκε ή κάρτα γραφικών..! (Πριν πολλά χρόνια)

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Η λογική λέει πως θα είναι μη αγώγιμο το υγρό ψύξης.

Συμφωνώ και εγώ πάντως πως ενώ είναι φρέσκο σαν ιδέα είναι άστοχο εκεί που έχουν φτάσει τα τροφοδοτικά σήμερα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now