MetallicGR

Η Fixstars σας καλεί να προπαραγγείλετε τον νέο της SSD στα 13TB

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Fixstars σας καλεί να προπαραγγείλετε τον νέο της SSD στα 13TB]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general6.jpg[/NEWS_IMG] Η διαστημική χωρητικότητα δε γνωρίζουμε εάν συνοδεύεται και από εξίσου διαστημική τιμή.

Η Ιαπωνική εταιρεία Fixstars αποκάλυψε μια νέα οικογένεια SSD με χωρητικότητες 6TB, 10TB και 13TB, ικανούς να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Ο ελεγκτής του SSD είναι της ίδιας και σύμφωνα με τα λεγόμενα της Fixstars φτάνει τα 580MB/s και 520MB/s σε ανάγνωση και εγγραφή αντίστοιχα, στα όρια δηλαδή του SATA III interface. Στο εσωτερικό, εκτός από τον controller της Fixstars, βρίσκουμε και MLC NAND που κατασκευάζονται στα 15nm. Η εταιρεία αναφέρει πως οι SSD είναι ιδανικοί για αποθήκευση δεδομένων και κρίνονται απαραίτητο εργαλείο για όσους ασχολούνται με επεξεργασία βίντεο, ή άλλες εφαρμογές που απαιτούν μεγάλα scratch disks. Η Fixstars θα ξεκινήσει σήμερα τις προ-παραγγελίες και η διάθεσή τους αναμένεται στα μέσα με τέλη Φεβρουαρίου.

[img_alt=Η Fixstars σας καλεί να προπαραγγείλετε τον νέο της SSD στα 13TB]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57952.png[/img_alt]

[img_alt=Η Fixstars σας καλεί να προπαραγγείλετε τον νέο της SSD στα 13TB]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57951.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Έτσι όπως είναι χοντρός, γιατί μου μυρίζει πατέντα στο εσωτερικό με πολλαπλά pcb;

Ηλίου φαεινότερον... Όσο και να έχει προχωρήσει η κλίμακα κατασκευής δεν νομίζω ότι έχουν βγει NAND με τέτοια πυκνότητα που να χωρέσουν 13TB σε ένα PCB. Πάντως σε πάχος έρχεται περίπου στα ίδια με τον Intel 750!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now