MetallicGR

CES 2016: Η MSI δοκιμάζει νέα χρώματα για μητρικές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2016: Η MSI δοκιμάζει νέα χρώματα για μητρικές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi33.jpg[/NEWS_IMG] Το aftermath της έκθεσης περιλαμβάνει και νέο hardware από γνωστές εταιρείες όπως η MSI, όπως χρυσές και γεμάτες glitter μητρικές!

Η MSI φαίνεται πως ψάχνει διακαώς το νέο trend όσον αφορά τους χρωματικούς συνδυασμούς στις μητρικές της. Το κόκκινο-μαύρο παρόλο που κεντρίζει - και θα συνεχίζει να το κάνει - όλα τα βλέμματα επάνω του, "κινδυνεύει" να δημιουργήσει μια κορεσμένη αγορά. Με τις πιο πρόσφατες μητρικές της, όπως τις Krait (από το Z97) και πιο πρόσφατα με την MPower Z170 Titanium Edition δοκιμάζει νέους συνδυασμούς χρωμάτων φέρνοντας το black n white και το ασημί χρώμα αντίστοιχα.

Στη CES η MSI έδειξε μια χρυσή μητρική που προορίζεται να εμφανιστεί σε chipset H170 ή B150 και εκτός του χρώματος, καλύπτεται και από μια στρώση glitter, κάτι που ίσως παράγει ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα όταν συνδυαστεί με LED φωτισμό.

[img_alt=CES 2016: Η MSI δοκιμάζει νέα χρώματα για μητρικές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57959.png[/img_alt]

[img_alt=CES 2016: Η MSI δοκιμάζει νέα χρώματα για μητρικές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture57960.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now