Astalavista

HyperX Cloud II Review: Lifting the gaming experience

Recommended Posts

Αυτό που με μια απλή πινελιά κόκκινου (και όχι με καγκουριές τύπου Strix) κατάφεραν να κάνουν ένα απλό στο μάτι headset τόσο κομψό είναι για slow clap!

Μπράβο! Τα Cloud το πιάσαν απ' τα κέρατα. Τα πρώτα που είχα δοκιμάσει, ήταν "αναντίστοιχα" καλά σε σχέση με την τιμή τους! :T:

Link to comment
Share on other sites

ακριβως αυτο [MENTION=1152]caution[/MENTION] ! εψαχνα για ενα καλο ζευγαρι ακουστικων και ημουν προν at 40x μερια , ενα φιλαρακι μου ειπε να κοιταξω για τα cloud και αφοριστικα τελειως του ειπα οτι ολα τα gaming headsets ειναι μετρια σε σχεση με την τιμη τους. μολις ειδα απο ποια εταιρια εγινε το rebrand και διαβασα 5-6 reviews .

ολοι μα ολοι λεγανε αυτο , overperfoming για τα λεφτα τους .

τα cloud 1 τα πηραν εν τελη πανω απο 5 ατομα με δικη μου προτροπη , 3 εκ των οποιων καμμενοι με το cs , ακομα γελαμε οταν παμε σε nets εμεις ακουμε τα παντα και οι αλλοι το τιποτα !

απλα congratz στην kingston!

Link to comment
Share on other sites

Για gaming headset ειναι αρκετα τιμιο με πολυ οκ ποιοτητα ηχου. Για καζουαλ audio/ budget audiophiles καλυτερα κανα sennheiser και λοιπα που δεν υστερουν σε μπασα κλπ. Για ελληνικη αγορα ισως το καλυτερο gaming αυτην την στιγμη,και απο ποιοτητα κατασκευης και συνολο. Αν εχεις και μια οκ μητρικη εισαι μπομπα. Τωρα εγω σαν Νikelu oπου βλεπω gaming τιτλο, ξερω οτι ειναι υπερτιμημενο και στοχευει αλλα πιο χαζα κοινα. Προτιμηστε ενα απλο οver ear και μην κολλατε σε gaming tags

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now