MetallicGR

Η MSI διορθώνει το Bug των Skylake σε δύο μητρικές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η MSI διορθώνει το Skylake Bug σε δύο μητρικές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi22.jpg[/NEWS_IMG] Το fix έρχεται πρώτο από την MSI αρχικά για δύο μόνο μητρικές της και αναμένεται να εξαπλωθεί σε περισσότερα μοντέλα σύντομα.

Το bug που εντοπίστηκε στους νέους επεξεργαστές Skylake της Intel το οποίο κάνει το σύστημα ασταθές σε συνθήκες υψηλού φόρτου εργασίας επιβεβαιώθηκε άμεσα από την εταιρία και διέθεσε στους συνεργάτες της πληροφορίες για το πως θα το διορθώσουν. Πρώτη που εφαρμόζει το fix είναι η MSI, η οποία κυκλοφόρησε δύο BIOS Updates για τις Z170A XPOWER GAMING TITANIUM και την Z170A GAMING M7 μητρικές της. Αν και δεν πρόκειται για την πλειοψηφία των μητρικών της εταιρίας, η γρήγορη ανταπόκριση στο πρόβλημα είναι κάτι αρκετά ενθαρρυντικό για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής... ευρήματα, η ρίζα του προβλήματος είναι κάποιο πρόβλημα στο HyperThreading και στην χρήση της επιλογής CPUsupportsFMA3 σε λογισμικά όπως το Prime95 (μπορούμε να τη δηλώσουμε σε ένα αρχείο ρυθμίσεων). Περισσότερα μπορείτε να δείτε και στο αρχικό άρθρο μας εδώ. Για να κατεβάσετε τα δύο BIOS αρκεί να επισκεφθείτε τον τον σύνδεσμο.

[img_alt=Η MSI διορθώνει το Skylake Bug σε δύο μητρικές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58082.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now