MetallicGR

Νέα περιφερειακά από την ASUS με την ονομασία Cerberus

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα περιφερειακά από την ASUS με την ονομασία Cerberus]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rog.jpg[/NEWS_IMG] Gaming Keyboard και Gaming mouse με LED backlight και splash proof σχεδίαση λανσάρει η ASUS.

Η σειρά περιφερειακών Cerberus συνοδεύεται και από gaming mouse pad και μπορείτε να το αγοράσετε για να ολοκληρώσετε το set. Το ποντίκι διαθέτει DPI διακόπτη τεσσάρων επιπέδων (2500 DPI) καθώς και ειδικά grips για καλύτερο "κράτημα" στο χέρι ακόμα και μετά από πολύωρα gaming sessions. Όσον αφορά τη σχεδίασή του, αυτή είναι εργονομική με επιπλέον πλήκτρα στο πλάι και LED στην "πλάτη" του.

Το πληκτρολόγιο από την άλλη εφοδιάζεται με 12 macro keys και προορίζεται σε όσους κακομεταχειρίζονται τα περιφερειακά τους. Η "splash proof" ιδιότητά του διακρίνεται και από το ειδικό drain που περιλαμβάνει για αποβολή των νερών. Όπως κάθε άλλο gaming keyboard, έτσι και το Cerberus φέρει LED φωτισμό κόκκινου χρώματος ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως η ASUS έχει τοποθετήσει μια ατσάλινη πλάκα, προσθέτοντας σε ακαμψία και στιβαρότητα. Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει σύντομα όμως για την ώρα η ASUS δεν έχει μοιραστεί μαζί μας την προτεινόμενη τιμή των περιφερειακών.

[img_alt=Νέα περιφερειακά από την ASUS με την ονομασία Cerberus]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58126.png[/img_alt]

[img_alt=Νέα περιφερειακά από την ASUS με την ονομασία Cerberus]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58125.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now