MetallicGR

Σύντομα εντελώς δωρεάν η χρήση της υπηρεσίας WhatsApp

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δωρεάν η χρήση της υπηρεσίας WhatsApp]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Πολύ σύντομα η υπηρεσία chat WhatsApp θα καταργήσει το ετήσιο πάγιο του ενός δολαρίου και θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε εντελώς δωρεάν.

Συγκεκριμένα, ο CEO της υπηρεσίας Jan Koum σε δήλωσή του ανέφερε πως παρά το μικρό ετήσιο πάγιο, αρκετοί χρήστες εξακολουθούν να είναι διστακτικοί ως προς τη χρήση της. Με τη κίνηση αυτή το WhatsApp σκοπεύει να μετατραπεί σε μια δωρεάν υπηρεσία chat και άμεσων μηνυμάτων, μπαίνοντας σε έναν χώρο όπου κυριαρχεί το Facebook, η Google και πολλές ακόμη. Σημειώνεται ότι η άρση του παγίου δε θα γίνει άμεσα αλλά σε βάθος μερικών εβδομάδων, ενώ επιστροφές χρημάτων (του $1 στην ουσία) σε όσους έκαναν πρόσφατα ενεργοποίηση δε θα υπάρξει. Παράλληλα, το ενδεχόμενο για επιπλέον χαρακτηριστικά μένει ανοιχτό από την ομάδα ανάπτυξης κάτι που πιθανότατα θα δούμε με τον καιρό.

[img_alt=Δωρεάν η χρήση της υπηρεσίας WhatsApp]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58127.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Εμένα πάντως όταν ήταν να φτάσει ο καιρός να γίνει η "αγορά", μου ήρθε μήνυμα οτι παίρνει παράταση η δωρεάν έκδοση για ένα χρόνο ακόμα. Και μου το είχαν πει και άλλοι οτι είχε γίνει και σε αυτούς...

Link to comment
Share on other sites

Είμαστε και εμείς με τα linux mobile smartphone (Jolla sailfish OS) που τρέχουμε μόνο 2-3 android εφαρμογές και αυτά τα διαβάζουμε σαν εξωγήινη τεχνολογία...

Link to comment
Share on other sites

Έχουν βγει τόσα chat apps που αν δεν κάνεις κάτι συγκεκριμένο τότε απλά διαλέγεις αυτό που είναι πάντα δωρεάν, :hehe:

Ποτέ στο iPhone δεν είχα ειδοποίηση ότι θα τελείωνε το δωρεάν.

Link to comment
Share on other sites

Μόνο στο στρατό το χρησιμοποίησα αυτό το messenger επειδή για κάποιο λόγο το είχαν όλοι, αυτό με το 1 δολλάριο το είδα αλλά ποτέ δεν του έδωσα σημασία!

Link to comment
Share on other sites

Την πίνουν άγρια στο whatsapp. Σκάει μήνυμα χθες, φίλε δωρεάν για πάντα. :victory:... Μία ώρα μετά σκάει άλλο μήνυμα, ωπ φίλε άκυρο, πληρώνεις σε 9 μήνες πάλι. :'(....Σήμερα τρίτο το μακρύτερο μήνυμα, φίλε δωρεάν για πάντα πάλι.:P.. Πολλά ναρκωτικά. :stars:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now