MetallicGR

Microsoft Surface Pro: Ανάκληση των φορτιστών για προληπτικούς λόγους

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Microsoft Surface Pro: Ανάκληση των φορτιστών για προληπτικούς λόγους]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Η ανακοίνωση της Microsoft μιλάει για πιθανότητα πυρκαγιάς σε ορισμένους φορτιστές του Surface Pro.

Η Microsoft απευθύνεται σε όσες μονάδες Surface Pro, Surface Pro 2 και Surface Pro 3 (εκτός non Pro και του 4 δηλαδή) πουλήθηκαν πριν τον Μάρτιο του 2015 στις ΗΠΑ και πριν τις 15 Ιουλίου στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, ο κίνδυνος είναι πως το καλώδιο φόρτισης εάν χρησιμοποιείται με μεγάλη κλίση ή καταστραφεί σε κάποιο τμήμα του ενδέχεται να υπερθερμανθεί με τελικό στάδιο, την εμφάνιση πυρκαγιάς κάτι που όπως επισημαίνει η εταιρεία μπορεί να εμφανιστεί μόνο σε λίγες μονάδες. Το πρόβλημα όμως παραμένει πρόβλημα και έτσι η Microsoft θα διαθέσει δωρεάν νέα καλώδια στις 22 του μήνα όμως περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές.

[img_alt=Microsoft Surface Pro: Ανάκληση των φορτιστών για προληπτικούς λόγους]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58252.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now