MetallicGR

Στην αγορά η νέα ultra-wide, curved οθόνη 160Hz από την AOC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στην αγορά η νέα ultra-wide, curved οθόνη 160Hz από την AOC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/aoc.jpg[/NEWS_IMG] Με διαγώνιο 35 ολόκληρες ίντσες το συγκεκριμένο monitor εφοδιάζεται με panel 160Hz και τεχνολογία FreeSync για "ζωντανό" gaming.

Η νέα οθόνη της AOC υπόσχεται ομαλό gaming χάρη στην τεχνολογία FreeSync, που λειτουργεί με όλες τις περισσότερες γραφικών της AMD - και στο "γρήγορο" panel των 160Hz. Η C3583FQ έρχεται με διαγώνιο 35 ίντσες και ανάλυση 2560 x 1080 pixels, μια ανάλυση που μπορεί να οδηγηθεί και από midrange κάρτες της αγοράς τόσο για 2D όσο και για χρήση σε παιχνίδια. Ο χρόνος απόκρισης μετράται στα 4ms ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η οθόνη είναι τύπου MVA με contrast ratio 2000 προς 1 και προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σχέση με τις τυπικές TN που κυκλοφορούν. Η προτεινόμενη τιμή της ανέρχεται στις 579 λίρες Αγγλίας και η διαθεσιμότητά της έχει ήδη ξεκινήσει.

[img_alt=Στην αγορά η νέα ultra-wide, curved οθόνη 160Hz από την AOC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58254.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now