MetallicGR

Το πρώτο Κέντρο Ανάπτυξης για iOS θα δημιουργήσει η Apple στην Ευρώπη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το πρώτο Κέντρο Ανάπτυξης για το iOS θα δημιουργήσει η Apple στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35029.jpg[/NEWS_IMG] Και συγκεκριμένα στη γειτονική Ιταλία, όπου developers θα εκπαιδεύονται στη σχεδίαση νέων εφαρμογών.

Η Apple θα εγκαινιάσει ένα νέο κέντρο ανάπτυξης εφαρμογών για το λειτουργικό σύστημα iOS στη Νάπολη της γειτονικής Ιταλίας. Η ταχύτατη ανάπτυξη του App Store και κατ' επέκταση των εφαρμογών που γράφονται για το iOS έχει συμβάλλει θετικά στην κοινότητα των developers και η Apple εκμεταλλεύεται την ευκαιρία. Συγκεκριμένα, η εταιρεία με έδρα το Κουπερτίνο αναφέρει πως οι Ευρωπαίοι developers έχουν έσοδα που φτάνουν τα 10.2? δις, από τις εφαρμογές που λανσάρουν στο App Store, δίνοντας παράλληλα χιλιάδες θέσεις εργασίας. Με την κίνηση αυτή, η Apple ευελπιστεί να αυξήσει το κοινό που ασχολείται με τη δημιουργία εφαρμογών ενώ ας μην ξεχνάμε ότι ίσως επιβεβαιώνει τις παλιότερες φήμες για φοροδιαφυγή στη Γηραιά Ήπειρο.

[img_alt=Το πρώτο Κέντρο Ανάπτυξης για το iOS θα δημιουργήσει η Apple στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58277.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Επειδή εχθές πήγε ο Tim Cook στις Βρυξέλλες και περιμένουν να δούνε πότε θα γίνει η τελευταία ακρόαση, άκουσα τις λεπτομέρειες.

Δεν είναι φοροδιαφυγή, είναι νόμιμα μαγειρέματα με τη χρήση πολλών νόμων, από διάφορες χώρες. Όπως κάνουν όλοι δηλαδή. Απλά, ίσως το παράκανε.

Έτσι, με την Ιταλία πχ το "κανόνισε" φτιάχνοντας τη σχολή, επενδύοντας και δίνοντας θέσεις εργασίας.

Κάτι παρόμοιο κάνει στην Ιρλανδία που είναι τα European Headquarters, όπου έφτιαξε μια μονάδα για 1.000 νέες θέσεις εργασίας.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now