MetallicGR

Κέρδη $31 δις λέγεται πως σημείωσε η Google μόνο από το Android

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Κέρδη $31 δις λέγεται πως σημείωσε η Google μόνο από το Android]http://www.hwbox.gr/images/news_images/android.jpg[/NEWS_IMG] Η αναφορά της Oracle που κρύβεται πίσω από την ανάπτυξη της JAVA μιλά για υπέρογκα ποσά υπέρ της Google.

Η Oracle βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Google - σχετικά με τη χρήση της JAVA στο Android - και ο εκπρόσωπός της στο δικαστήριο ανέφερε μερικά εξαιρετικά ενδιαφέροντα επιχειρήματα για να πείσει το δικαστήριο.

Ορισμένες από τις πληροφορίες θεωρήθηκαν άκρως εμπιστευτικές από την Google η οποία θέλησε να τις αποκρύψει από το κοινό. Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί - όπως είναι φυσικό - ο αριθμό που αναφέρθηκε μας δίνει μια εικόνα για την αξία του λειτουργικού συστήματος της Google. Συγκεκριμένα καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του Android η Google έχει σημειώσει εισπράξεις $31 δις. ένας αριθμός που δε μπορεί να συγκριθεί με τα ετήσια συνολικά έσοδα που έχουν ξεπεράσει κατά καιρούς και τα $66 δις (2014), όμως παραμένει εντυπωσιακός για τα δεδομένα ενός δωρεάν λειτουργικού συστήματος. Η πηγή που δημοσίευσε τα παραπάνω είναι το Bloomberg, το οποίο και επικαλείται τα λόγια της Oracle.

[img_alt=Κέρδη $31 δις λέγεται πως σημείωσε η Google μόνο από το Android]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58285.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now