MetallicGR

Η ASRock δίνει τέλος στο Skylake bug με νέα BIOS Updates

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASRock δίνει τέλος στο Skylake bug με νέα BIOS Updates]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asrock1.jpg[/NEWS_IMG] Πολλές μητρικές της εταιρίας λαμβάνουν ήδη BIOS Updates που διορθώνουν το εν λόγω πρόβλημα που παρατηρήθηκε πριν μερικές εβδομάδες.

Με νέο microcode εφοδιάζονται πλέον όλες οι 100 Series μητρικές της ASRock σε μια προσπάθεια της εταιρίας να διορθώσει το bug που άφησε η Intel στους νέους επεξεργαστές 6ης γενιάς Skylake. Το πρόβλημα όπως είδαμε και σε άλλο σχετικό δημοσίευμα εμφανίζεται σε συνθήκες υψηλού φόρτου εργασίας όπως κατά τη χρήση Prime95. Συγκεκριμένα, το σύστημα παγώνει ακαριάια, όμως δεν μπορεί να αναπαραχθεί εύκολα από τον τελικό χρήστη μιας και μπορεί να εμφανιστεί μετά από ώρα.

Στο παράδειγμα της παρακάτω φωτογραφίας, εμφανίζεται η μητρική Z170 Extreme 7+ η οποία τρέχει το εν λόγω stress test σε ένα σύστημα με τον Core i7 6700K καθώς και μνήμες των 3600MHz.

Ελληνικό Δελτίο Τύπου

Η ASRock Κυκλοφόρησε νέο BIOS Patch που Διορθώνει το Intel Skylake Bug

Ταϊπέι, Ταϊβάν, 25 Ιανουαρίου, 2016 - Νωρίτερα, η Intel επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός Bug στους επεξεργαστές Skylake το οποίο παγώνει το σύστημα ή το κάνει να παρουσιάζει ασυνήθιστη συμπεριφορά όταν πραγματοποιεί πολύπλοκες εργασίες, όπως stress testing με το Prime95.

Παρόλο που η πλειονότητα των χρηστών ίσως να μην χρησιμοποιούν καθόλου το Prime95, ή δεν είχαν ποτέ την ανάγκη να στρεσάρουν το σύστημά τους σε βαθμό που θα εμφάνιζε το παραπάνω Bug των Intel Skylake, η ASRock έχει ήδη κυκλοφορήσει BIOS updates που διορθώνουν αυτό το ψεγάδι σε όλες τις Intel 100 Series μητρικές της. Το θετικό είναι πως με την ταχύτατη αναβάθμιση του ASRock BIOS δε θα παρατηρήσετε και δε θα θυμάστε το μικρό αυτό πρόβλημα της Intel.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε:

http://www.asrock.com/

[img_alt=Η ASRock δίνει τέλος στο Skylake bug με νέα BIOS Updates]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58372.png[/img_alt]

[mag_full=Η ASRock δίνει τέλος στο Skylake bug με νέα BIOS Updates]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture58371.png[/mag_full]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Το θετικό είναι πως με την ταχύτατη αναβάθμιση του ASRock BIOS δε θα παρατηρήσετε και δε θα θυμάστε το μικρό αυτό πρόβλημα της Intel.

Αυτό θα πει MARKETING! Δεν θα θυμάστε το μικρό αυτό πρόβλημα της INTEL!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now